ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ! (PHOTOS)

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην τοξοβολία σε άνδρες και γυναίκες!

Παναθηναϊκός: Πρωταθλητής Ελλάδας στην τοξοβολία! (photos)

Οι «πράσινοι»… ρομπέν αποδείχθηκαν ασταμάτητοι και έκαναν το Ολυμπιακό τόξο… Παναθηναϊκό! Το διήμερο 7 και 8 Ιουλίου, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν δυο τίτλους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακού Τόξου Ανοικτού Χώρου που έλαβε χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα.

Μετά τις εντυπωσιακές επιδόσεις του Σαββάτου, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού συνέχισαν και την Κυριακή (8/7) να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έτσι έφεραν στην ομάδα δυο ακόμα τίτλους. Η ανδρική ομάδα, την οποία απάρτιζαν οι Φώτης Μπλάνης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος κι Αντώνης Ζαρμακούπης κατέκτησε την πρώτη θέση στον ομαδικό ολυμπιακό Γύρο του Ολυμπιακού Τόξου, επιτυχία που δεν είχε επαναλάβει ποτέ ξανά ο σύλλογος στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός πήρε τίτλο σε επίπεδο ανδρών στην τοξοβολία, ήταν πριν από 25 χρόνια, το 1993! Ατομικά, οι «πράσινοι» τοξότες χάρισαν ένα μετάλλιο στον σύλλογο (Στελλίνα Αναστασιάδη, 2η στον ατομικό ολυμπιακό γύρο γυναικών, αν και νεάνιδα) και πολλά πλασαρίσματα στις οκτάδες των αγωνισμάτων στα οποία συμμετείχαν. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, η τοξοβολία του Παναθηναϊκού θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σύνθετου Τόξου το οποίο θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. προσδοκώντας σε νέες επιτυχίες και φυσικά στην συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων πόντων για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης στη Γενική Βαθμολογία, θέση που πέρυσι χάθηκε μόλις για 5 πόντους.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη σελίδα «Και Χιλιάδες Τίτλοι», οι τίτλοι που κατέκτησαν στην Πάτρα οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού ήταν οι υπ’ αριθμόν 1555 και 1556 αντίστοιχα!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου