ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ: Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ…

Ο αθλητής πινγκ-πονγκ του Παναθηναϊκού  Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος πείσμωσε από τους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα παρότι ήταν οι πρώτοι που έδωσε εκτός συνόρων και βάζει ψηλά τον πήχη για το μέλλον 

Πινγκ-πονγκ: Ο ασυμβίβαστος…

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος του Παναθηναϊκού είναι ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους αθλητές πινγκ πονγκ στην Ελλάδα και έχει απαιτήσεις για το μέλλον.

Μετά τον παρθενικό του πανελλήνιο τίτλο στο απλό ανδρών ο Κωνσταντινόπουλος στάθηκε με αξιοπρέπεια στην Ταραγόνα και στοχεύει ακόμα ψηλότερα. Αναλυτικά η δήλωση του στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

«Η ομάδα μπήκε αμέσως στα βαθιά, καθώς κληρώθηκε σε όμιλο με δύο πολύ καλές ομάδες, τη Σλοβενία και την Πορτογαλία. Καταφέραμε ωστόσο, να σταθούμε ως άξιοι αντίπαλοι και παλέψαμε», τόνισε αρχικά ο 24χρονος άσος και συνέχισε: «Ο Γιάννης (σ.σ. Σγουρόπουλος) απέδωσε πολύ καλά στο τουρνουά και στο απλό νίκησε πολύ αξιόλογους παίκτες. Το ίδιο και ο Κώστας (σ.σ. Αγγελάκης), ο οποίος σημείωσε και τη μοναδική νίκη μας στο ομαδικό. Εγώ δεν έπιασα καλή απόδοση, δεν βρήκα λύσεις στις επιθέσεις μου και γενικά θεωρώ ότι δεν ήταν ένα καλό τουρνουά για εμένα. Στο μέλλον θα προσπαθήσω περισσότερο να δουλέψω στα μειονεκτήματα και να διορθώσω κάποια πράγματα. Πιστεύω πάρα πολύ και στους τρεις μας και όσο θα δουλεύουμε και θα πεισμώνουμε θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι παίκτες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου