ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ…ΔΡΑΚΟΥ

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Νόρα Δράκου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτή τη φορά στα 50μ. ύπτιο ενώ από πλευράς ΠΑΟ την …συνόδευσε στις διακρίσεις ο Γιώργος Σπανουδάκης που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο.

Κολύμβηση: Η χρονιά της…Δράκου

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης η πατρινή κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, Νόρα Δράκου έπειτα και από τις επιτυχίες της στους Μεσογειακούς αγώνες. Η «πράσινη» αθλήτρια δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στα 50μ. ύπτιο και πέρασε στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο (29.74) και στον τελικό απλώς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας την πρώτη θέση με 28.97.

Αξιοσημείωτη ήταν πάντως και η παρουσία του κολυμβητή του «τριφυλλιού» Γιώργου Σπανουδάκη που πέρασε με τον τρίτο καλύτερο χρόνο στον τελικό των 50μ. ύπτιο με 26.29 ενώ ήταν τρίτος και στον τελικό με χρόνο 25.94.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Σκουτέλας πέρασε στον τελικό των 100μ. ελεύθερο με 50.98 όμως στον τελικό δεν κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου