«ΦΟΡΤΩΣΑΝ» ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Την πράσινη σημαία ψηλά κράτησαν και χτες τα μέλη του κολυμβητικού τμήματος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που πραγματοποιείται στον Άλιμο.

«Φόρτωσαν» μετάλλια στον Άλιμο

Το τμήμα κολύμβησης του Παναθηναϊκού μάζεψε χτες πέντε χάλκινα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη Μαρίλεια Δρασίδου.

Χτες έλαμψε το άστρο της Μαρίλειας Δρασίδου καθώς πήρε τρία χάλκινα μετάλλια συνεχίζοντας τον ...χορό των μεταλλίων που ξεκίνησε από τους μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα. Αν και κουρασμένη από τους απανωτούς αγώνες εντούτοις βρέθηκε τρεις φορές στο βάθρο.

Συγκεκριμένα πέρασε στον τελικό στα 50μ. πεταλούδα γυναικών με τον 5ο καλύτερο χρόνο (28.42) και στον τελικό ήταν τρίτη με 27.63. Παράλληλα στα 100μ. πρόσθιο πέρασε στον τελικό με τον τρίτο καλύτερο χρόνο (1.14.37) και κατέλαβε την τρίτη θέση και στον τελικό με 1.11.12. Σε ότι αφορά την 4Χ100 μικτή ομαδική γυναικών η Δρασίδου πήρε…συνεταιρικά το χάλκινο μετάλλιο με τη Νόιρα Δράκου με 4.01.64.

Από κει και πέρα το άλλο κεντρικό πρόσωπο χτες από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν ο Γιώργος Σπανουδάκης που πέρασε στον τελικό των 200μ. ύπτιο με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο 2.07.90, ενώ στον τελικό κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 2.05.65.
Παράλληλα πήρε το χάλκινο μετάλλιο μαζί με τον Αλέξανδρο Σκουτέλα στα 4Χ100 μιτκή ομαδική με χρόνο 4.01.63 . Τέλος, ο Σκουτέλας πέρασε στον τελικό των 50μ. πεταλούδας αλλά τελικά δεν κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου