ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ…» (PHOTO)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Για πάντα στις καρδιές μας…» (photo)

Η Παναθηναϊκή οικογένεια θρηνεί την απώλεια του μεγαλύτερου παράγοντα τόσο στην ιστορία του Συλλόγου όσο και στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος άλλαξε την ιστορία του Συλλόγου και θα ζει για πάντα στις καρδιές όλων.

Η ανακοίνωση:

«Για πάντα στις καρδιές μας

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, του ανθρώπου που άλλαξε το ρου της ιστορίας του συλλόγου μας και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη όλων των Παναθηναϊκών για τον θάνατο του εμβληματικού μας ηγέτη, που μπορεί να έφυγε σήμερα από τη ζωή, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την οδύνη τους για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, του ανθρώπου που άλλαξε το ρου της ιστορίας του συλλόγου μας και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη όλων των Παναθηναϊκών για τον θάνατο του εμβληματικού μας ηγέτη, που μπορεί να έφυγε σήμερα από τη ζωή, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. #Panathinaikos

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 25 Μαίου