Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ»

Άμεση και άκρως αποκαλυπτική για τις μεθόδους που χρησιμοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια εις βάρος των συμφερόντων του Ερασιτέχνη, ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δ. Γιαννακόπουλος: «Κάποιοι βρίσκονται ήδη σε πανικό, αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν»

Και με στοιχεία και όχι αερολογίες, όμοιες με εκείνες των στελεχών της ΠΑΕ, αποδόμησε αμέσως το γενικό και αόριστο επιχείρημα των πράσινων περί ποσού 500.000 ευρώ για τη χρήση της Λεωφόρου.

Με γραπτή του δήλωση πήρε θέση και απαντώντας στους ισχυρισμούς της διοίκησης της πράσινης ΠΑΕ, αφού καυτηριάζει το γεγονός ότι δεν δέχθηκε καν συγχαρητήρια για την εκλογή του στην ηγεσία του Ερασιτέχνη, επισημαίνει πως κάποιοι βρίσκονται ήδη σε πανικό. Σπεύδει, μάλιστα, να αποκαλύψει ορισμένα άκρως σημαντικά στοιχεία για τις συμβάσεις που είχαν υπογράψει οι διοικούντες την ΠΑΕ τα προηγούμενα χρόνια με τις διοικήσεις Μιχαλαριά και Μπαλτάκου. Και ξεκαθαρίζει πως οι εποχές που συνέβαιναν όσα συνέβαιναν και περνούσαν... απαρατήρητα πέρασαν, ανακοινώνοντας μάλιστα, πως ο Ερασιτεχνης θα διεκδικήσει αναδρομικά τις απώλειες στα έσοδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη της νεας διοίκησης του Ερασιτέχνη, προκύπτει ένα... φέσι από την πλευρά της ΠΑΕ προς τον Σύλλογο που φτάνει τις 600.000 ευρώ και το χρέος αυτό έχει διακανονιστει σε βάθος πενταετίας.

Και μάλιστα... άτοκα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωση του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Δεν έχει κλείσει καλά-καλά η κάλπη και αντί για συγχαρητήρια κάποιοι βρίσκονται ήδη σε πανικό.

Φαίνεται ότι δεν τους άρεσε η ενωτική μου ομιλία και το ότι θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε στο να ανατραπεί η κατρακύλα του Ερασιτέχνη. Αφού λοιπόν θέλουν να μπούμε σε αριθμολογία, έχω να δηλώσω ρητά και κατηγορηματικά ότι ο αποκλειστικός λόγος για την σημερινή οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη, είναι τα κόλπα μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ώστε να αποδίδονται λιγότερα για τα ποσοστά των εισιτηρίων από τα όσα ρητά προβλέπει ο νόμος, αλλά και οι αποικιοκρατικές συμβάσεις που έχει υπογράψει η ΠΑΕ από το 2013 και μετά με τις διάφορες διοικήσεις του Ερασιτέχνη. Θέλω να πιστεύω ότι οι διοικήσεις Μιχαλαριά, Μπαλτάκου και Πλυτά δεν τις υπέγραφαν με δόλο, αλλά εξ’ανάγκης.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, η σύμβαση των 500.000 ευρώ που αναφέρει η ΠΑΕ και που πρόσφατα έγινε 250.000, είναι όχι όπως ψευδώς αναφέρει για την χρήση του γηπέδου, αλλά μια σύμβαση all included η οποία συμπεριλαμβάνει το 10% και 15% που προβλέπει ο νόμος για τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις, αλλά ΚΑΙ την αποκλειστική χρήση της Λεωφόρου. Τα παραπάνω ποσά είναι κατά πολύ μικρότερα από αυτά που αναλογούν στην πραγματικότητα στον Ερασιτέχνη.

Τις πρακτικές αυτές να τις ξεχάσουν διότι οι εποχές που περνούσαν αβλεπεί ανήκουν στο παρελθόν.

Ο ΠΑΟ θα διεκδικήσει και αναδρομικά ό,τι του αναλογεί βάσει νόμου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου