ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Κομβικής σημασίας είναι η σημερινή γενική συνέλευση του Συλλόγου καθώς το απόγευμα καλούνται όλα τα μέλη του Παναθηναϊκού ΑΟ στο κλειστό της Λεωφόρου για να προκύψει η νέα διοίκηση υπό τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει ξεκαθαρίσει την κρισιμότητα της στιγμής και έχει επισημάνει με κάθε τρόπο ότι από τη στιγμή που θα υπάρξει απαρτία και θα υπάρχει νέα διοίκηση σήμερα το απόγευμα , τότε θα βοηθηθούν πολύ τα ομαδικά τμήματα , αφού δεν θα χρειαστούν να περάσουν ακόμα 10 μέρες (για επαναληπτική γ.σ.) και έτσι θα ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός τους.

Σε ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ επισήμανε «Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην ιστορική Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (8/6, 18.30) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η «μάνα του λόχου» του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού μας, είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό είναι αναγκαία η ύπαρξη απαρτίας από τα μέλη του.

Περιθώρια για αναβολή της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρχουν καθώς είναι σημαντικό να προχωρήσει ο προγραμματισμός των τμημάτων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να σημειώσουμε πως τα παλαιότερα μέλη, που ήταν ανενεργά για χρόνια, μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία με την καταβολή της συνδρομής δύο μόνο ετών.

Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή (8/6) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου ο Παναθηναϊκός Α.Ο. να επιστρέψει στις ένδοξες εποχές».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου