«ΔΗΜΗΤΡΗ…ΔΑΓΚΩΤΟ!» ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Με δηλώσεις τους στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», τέσσερις σημαντικοί άνθρωποι στα Παναθηναϊκά δρώμενα δείχνουν τον δρόμο για την επόμενη ημέρα.

«Δημήτρη…δαγκωτό!» λένε ιστορικές μορφές του Παναθηναϊκού

Ο διαχρονικός παράγοντας του Συλλόγου Αχιλλέας Μακρόπουλος, οι «σημαίες» Δημήτρης Ανδρεόπουλος και Σωτήρης Πανταλέων καθώς και ο άλλοτε πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Ρισβάς ψηφίζουν…Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και ξεκαθαρίζουν ότι πρέπει να περάσει στα χέρια του η «μάνα του λόχου» από την Παρασκευή.

Η Πράσινη επικοινώνησε με τέσσερα άτομα που έχουν μεγάλο έρεισμα στον παναθηναϊκό κόσμο ενόψει των αυριανών κρίσιμων εκλογών και άπαντες μίλησαν με θέρμη για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και επισήμαναν την ανάγκη να γίνουν κανονικά αύριο οι εκλογές.

Αναλυτικότερα ο επίτιμος πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος δήλωσε

 «Τον Δημήτρη , τον εκτιμώ και τον αγαπώ, είναι γιος του αγαπημένου μου φίλου Παύλου και της Δέσποινας. Είναι δραστήριος. Πρέπει να διαλέξει καλούς συνεργάτες που να μην είναι με το ρολόι στο χέρι. Δουλειά και λεφτά θα φέρουν επιτυχία. Ξέρει ο Δημήτρης. Εγώ θα τον ψηφίσω».

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο που υπηρετεί δεκαετίες το τμήμα βόλεϊ ανέφερε

 «Περιμένουμε όλοι την Παρασκευή την οριστικοποίηση, το περιμένουμε όλοι πως και πως .Πιστεύομε ότι με την παρουσία του Δημήτρη όλα θα πάνε καλυτέρα».

Από κει και πέρα ο  αρχηγός του «τριφυλλιού» Σωτήρης Πανταλέων υπογράμμισε  «Είναι ότι έπρεπε να γίνει στον ΠΑΟ για να μπει στο δρόμο του ο             Σύλλογος. Είναι η μοναδική επιλογή που μπορούσε να επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.  Είναι ευτυχία για όσους αγαπούν τον ΠΑΟ. Ο Δημήτρης θα αναλάβει να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό σε υψηλό επίπεδο».

Τέλος, ο άλλοτε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Ρισβάς τόνισε

 «Μία είναι η ευχή, μεγάλη μαζική συμμετοχή την Παρασκευή  και ανάδειξη του Δημήτρη Γιαννακοπούλου. Είναι η μεγάλη ελπίδα για ολόκληρο τον Σύλλογο. Κάτω από τις οδηγίες ενός ισχυρού άνδρα όπως ο Δημήτρης θα έρθει την επόμενη ημέρα. Είμαι ολόθερμος υποστηρικτής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου