ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν την Παρασκευή στη γενική συνέλευση και να λάβουν μέρος στις εκλογές, ώστε να εκλεγεί η νέα διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Κάλεσμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στα μέλη του, για μαζική προσέλευση στις εκλογές της Παρασκευής

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι αναγκαία η ύπαρξη απαρτίας και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αναβολής, αφού πρέπει άμεσα να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός της νέας περιόδου για τα όλα τα τμήματα.

Διευκρινίζεται, μάλιστα, πως για να καταστούν ταμειακώς ενήμερα τα μέλη του Συλλόγου που σήμερα δεν είναι, αρκεί να καταβάλουν μόλις δύο από τις συνδρομές που οφείλουν και αυτομάτως αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της γενικής συνέλευσης και φυσικά ψήφου στις εκλογές.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλεί όλα τα μέλη του να παρευρεθούν στην ιστορική Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (8/6, 18.30) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η «μάνα του λόχου» του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας, του Παναθηναϊκού μας, είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα και να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό είναι αναγκαία η ύπαρξη απαρτίας από τα μέλη του.

Περιθώρια για αναβολή της Γενικής Συνέλευσης δεν υπάρχουν καθώς είναι σημαντικό να προχωρήσει ο προγραμματισμός των τμημάτων εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να σημειώσουμε πως τα παλαιότερα μέλη, που ήταν ανενεργά για χρόνια, μπορούν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία με την καταβολή της συνδρομής δύο μόνο ετών.

Ραντεβού, λοιπόν, την Παρασκευή (8/6) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» προκειμένου ο Παναθηναϊκός Α.Ο. να επιστρέψει στις ένδοξες εποχές».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου