ΞΙΦΑΣΚΙΑ: ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

Ο ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Σάββας Καββαδίας κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στο ξίφος μονομαχίας κρατώντας ψηλά την πράσινη σημαία

Ξιφασκία: Κυπελλούχος ο Καββαδίας

Το…νταμπλ κατέκτησε ο ξιφομάχος του «τριφυλλιού» Σάββας Καββαδίας καθώς μετά το πρωτάθλημα κατάφερε να κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδας στο ξίφος μονομαχίας.
Ο σπουδαίος «πράσινος» αθλητής πήρε το χρυσό μετάλλιο και αναμφίβολα είναι από τους ποιοτικότερους αθλητές που διαθέτει ο Σύλλογος.

Από κει και πέρα καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η αθλήτρια του ΠΑΟ Ελευθερία Μιμηγιάννη η οποία ήταν 5η στις γυναίκες.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα πλασαρίσματα των αθλητών του ΠΑΟ στους άνδρες είχαν ως εξής: Ιωάννης Καρακασαλιώτης (15ος), Παύλος Δακουτρός (16ος), Ιωάννης Θολλούλης (54ος), Νίκος Παυλόπουλος (55ος) και Γιώργος Αργυρόπουλος (62ος).
Σε ότι αφορά τις γυναίκες στην υπόλοιπη κατάταξη η Ευτέρπη Αντωνίου ήταν 27η και η Σταυρούλα Γιαννοπούλου 39η.
Η αγωνιστική δράση για τους αθλητές του ΠΑΟ στον θεσμό συνεχίζεται και σήμερα και στο ξίφος ασκήσεως ανδρών συμμετέχουν οι Βαγγέλης Μπαρκούρας και Γιάννης Θωμόπουλος ενώ στο ξίφος ασκήσεως γυναικών αγωνίζονται οι Χαριτίνη Κούρκουλου, Κωνσταντίν Σαϊτάνη, Σοφία Ιωάννου και Θεοδώρα Αντωνίου.

Σε ότι αφορά τη ξιφομάχο του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου το πάλεψε στο παγκόσμιο κύπελλο σπάθης στην Τυνησία καταλαμβάνοντας τελικά την 51η θέση. Η πρωταθλήτρια του ΠΑΟ νίκησε την αμερικανίδα Μός με 15-13 ενώ λύγισε από τη ρωσίδα Ποζντιάκοβα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Μαρτίου