Ο ΠΑΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ

Με γοργούς ρυθμούς πλησιάζει η πιο μεγάλη ώρα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟ βγαίνει από το τέλμα

Την προσεχή Παρασκευή, στις 8 Ιουνίου, θα γραφτεί μία από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟ… Του Παναθηναϊκού μας… Του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου! Και έχουμε την ευκαιρία, αλλά πολύ περισσότερο την ευθύνη να αποτελέσουμε ΟΛΟΙ μέρος αυτής της ιστορικής ημέρας. Η νέα εποχή στον Ερασιτέχνη είναι προ των πυλών. Ο ΠΑΟ βγαίνει επιτέλους από το τέλμα χάρη στην κίνηση σωτηρίας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Στο πρόσωπο του οποίου, σύσσωμος ο αγνός και αυθεντικός «πράσινος» λαός, βλέπει τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να επαναφέρει τον Σύλλογο στη θέση που του αξίζει.

ΟΛΟΙ λοιπόν πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτή την ιστορική αλλαγή σελίδας. Δεν νοείται στο μυαλό μας, όπως φυσικά και στο μυαλό κάθε μέλους του Ερασιτέχνη που νοιάζεται και αγαπάει το «τριφύλλι», να μην υπάρξει απαρτία από την πρώτη Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Παρασκευή (8/6), ώστε να εκλεγεί άμεσα η διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να πιάσει δουλειά. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, οπότε θα είναι απαράδεκτη η πιθανότητα μη απαρτίας και η μετάθεση της Γ.Σ. για δέκα μέρες αργότερα στις 18 Ιουνίου.

Τα ερασιτεχνικά τμήματα είναι σε τέτοια κατάσταση που χρειάζεται να γίνει άμεσα ο απαραίτητος σχεδιασμός και οι κινήσεις ενίσχυσης από τη νέα διοίκηση. Για να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό θα πρέπει να διεξαχθούν κανονικά, με απαρτία, οι εκλογές την ερχόμενη Παρασκευή, να εκλεγεί η διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να σηκώσει αμέσως τα μανίκια για να βγάλει τον ΠΑΟ από το τέλμα που έχει περιέλθει. Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει πια! Ο άνθρωπος που όλοι εμπιστευόμαστε και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, είναι εδώ για να «ξυπνήσει» τον γίγαντα και να κάνει ξανά πραγματικότητα τους στοίχους του ύμνου που πάντα τραγουδούσαμε με υπερηφάνεια… «Πρωταθλητή σ’ όλα τα σπορ, παντοτινέ»!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου