ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!

Ο Νίκος Μόλβαλης αναδείχτηκε ο καλύτερος καταδύτης των Βαλκανικών αγώνων στο Βελιγράδι κερδίζοντας πέντε χρυσά μετάλλια και κράτησε ψηλά τη σημαία του Panathinaikos στο Βελιγράδι

Καταδύσεις: Ο κορυφαίος των Βαλκανίων!

Τεράστια επιτυχία για τον καταδύτη του «τριφυλλιού» Νίκο Μόλβαλη που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στους βαλκανικούς αγώνες που έγιναν στο Βελιγράδι. Ο «πράσινος» αθλητής αναδείχτηκε κορυφαίος αθλητής των αγώνων καθώς κατέκτησε συνολικά πέντε χρυσά μετάλλια.

Αναλυτικότερα κατά την τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων οι Νίκος Μόλβαλης και Αθανάσιος Τσιρίκος κατέκτησαν το χρυσό στις Συγχρονισμένες Τραμπολίνου 3μ. Αγοριών Α/Β, συγκεντρώνοντας 267.03 βαθμούς.

Στο Τραμπολίνο 3μ. Κατηγορίας Αγοριών Α’, είχαμε διπλή ελληνική επιτυχία, αφού ο Νικόλαος Μόλβαλης ήταν πρώτος με 493.60 βαθμούς, ενώ ο Αθανάσιος Τσιρίκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 446.10.

Επιπλέον στις συγχρονισμένες Πλατφόρμας 10μ. Αγοριών Α/Β, οι Τσιρίκος-Μόλβαλης διέπρεψαν κατακτώντας και εκει χρυσό με συνολική βαθμολογία 270.87. Να σημειωθεί πως η Ελλάδα κατέκτησε την 2η θέση συνολικά στους αγώνες (1η Ρουμανία και 3η Σερβία), ενώ ήταν πρώτη στην κατηγορία των Ανδρών.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου