ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ: «ΧΡΕΗ 600.000 ΕΥΡΩ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Η ΠΑΕ»

Ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού ΑΟ και αντιπρόεδρος των παλαιμάχων Θεόδωρος Συνοδινός στάθηκε σε συνέντευξη του στο χρέος της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη αλλά και την είσοδο του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στα διοικητικά του συλλόγου

Συνοδινός: «Χρέη 600.000 ευρώ άφησε στον Ερασιτέχνη η ΠΑΕ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «SportDay»:

Για τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη: «Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι η συνέχεια του Απόστολου Νικολαΐδη κι αυτό το λέω γιατί ο Παύλος Γιαννακόπουλος στήριξε όλα αυτά τα χρόνια με πολλά εκατομμύρια τον Ερασιτέχνη. Αν αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Παναθηναϊκός ΑΟ το οφείλει κατά βάση στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δικαιούται να έχει τη συνέχεια, μιας τόσο μεγάλης Ιστορίας που έγραψαν ο πατέρας και ο θείος του».

Για το ποιοι βοήθησαν τον Ερασιτέχνη: «Βασικός χορηγός ήταν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ που άλλοτε βοηθούσε μας άφησε 600.000 ευρώ χρέος και δημιουργήθηκε τεράστιο πρόβλημα. Εκείνος ο οποίος βοήθησε, ήταν ο ιστορικός παράγοντας του συλλόγου ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, με χορηγία σε κάποια τμήματα».

Για το χρέος του συλλόγου: «Όλα είναι καταγεγραμμένα, με το χρέος να είναι 3,6 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα προέρχονται από απαιτήσεις κυρίως στα ομαδικά αθλήματα. Στην προσπάθεια των προηγούμενων διοικήσεων, να τα κρατήσουν ενεργά, λάθη γίνονται απ΄ όλους και από εμάς έχουν γίνει».

Για την επόμενη μέρα: «Ο εγγυητής για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Εφόσον γίνει μια τέτοια τεράστια επένδυση στο ΟΑΚΑ, θα έρθουν έσοδα στον Ερασιτέχνη. Ο σύλλογος με τα έσοδα που θα έρθουν, θα μπορέσει να πάει σε καλύτερη επόμενη μέρα. Θα δώσει ο Δημήτρης την ικανοποίηση στον πατέρα του, να πετύχει σε κάτι που ο ίδιος αγάπησε και στήριξε. Μην ξεχνάμε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος, έχει τεράστια αγάπη γι΄ αυτό τον σύλλογο, τον έζησα και το μόνο που έχω να πει είναι να τον έχει καλά ο Θεός»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 21 Μαίου