ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΗΡΩΙΔΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»

Στο πάθος που έδειξαν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού στη φετινή τους παρουσία στην Α1 Γυναικών στάθηκε με δηλώσεις του στην εκπομπή «Αιώνια Πιστός» του High TV ο υπεύθυνος Ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού ΑΟ Μάκης Κουτσονικόλας.

Παναθηναϊκός: «Ηρωίδες τα κορίτσια»

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Τα κορίτσια αύτη τη χρονιά ήταν ηρωίδες. Τα κορίτσια αυτά προσπάθησαν να στηρίξουν τις προσπάθειες της μεγάλης ομάδας για να παραμείνουν στο υψηλότερο επίπεδο σαν αθλήτριες. Είχαμε ένα πολύ καλό ρόστερ βάση ικανότητας. Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δύσκολα γιατί πλην των αγώνων είχαν σχολείο, τα μαθήματα τους. Ο λόγος που επέλεξε ή διοίκηση να κατέβουν τα κορίτσια ήταν να μην βρεθεί η ομάδα δυο κατηγορίες πιο κάτω και φέτος να μην παίξει πουθενά. Υπήρχαν πολλά κορίτσια τα οποία βοήθησαν προκειμένου να μην κουραστούν πάρα πολύ οι Νεανίδες με τα συνεχόμενα ματς. Η διοίκηση ήταν δίπλα στο τμήμα» είπε ο Κουτσονικόλας για να προσθέσει: «Είναι μονόδρομος να μπει ο κ. Γιαννακόπουλος στον Ερασιτέχνη. Είναι ένας πολύ πετυχημένος Παναθηναϊκός που αγαπάει την ομάδα. Δεν το λέω για τα μάτια του κόσμου αλλά το λέω γιατί αυτό ισχύει. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να ενώσει τον Παναθηναϊκό γιατί η ομάδα θα πρέπει να συσπειρωθεί». Τέλος, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή το ταμείο είναι μείον. Αν δεν υπάρχουν χρήματα και πόροι θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για να προχωρήσουμε».

Από την πλευρά της η Βίκη Καζαγλή επεσήμανε: «Βλέπαμε τη θετική πλευρά και τα δίναμε όλα για την ομάδα. Υπήρχε άγχος αλλά όλοι μας βοήθησαν για να μπορέσουμε να είμαστε πολύ καλά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να παίξουμε σε αγώνες Κυριακή και Δευτέρα. Έγινε μια πολύ σωστή διαχείριση από τους προπονητές για να παίζουμε όλες. Ήταν ένα δύσκολο και άνισο ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι φυσιολογικό να πιέζεις μια ομάδα Νεανίδων για 40 λεπτά όπως έκανε ο Ολυμπιακός. Μας στεναχώρησε η ήττα για το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Δεν το περιμέναμε ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα ότι θα πάμε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Με αυτή την κίνηση ο κ. Γιαννακόπουλος ότι ο Παναθηναϊκός είναι δεμένος και δεν διαχωρίζεται. Ήταν φυσιολογικό να πέσουμε κατηγορία. Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία να παίζεις με αθλήτριες διαφορετικές και πιο μεγάλες από εσένα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου