ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ…ΜΑΓΚΑΣ!

Τρία μετάλλια χτες για τον Παναθηναϊκό στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ όπου η Μαρίλεια Δρασίδη και η Νόρα Δράκου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο και στα 100μ. ύπτιο ενώ ο Γιώργος Σπανουδάκης πήρε το χάλκινο μετάλλιος τα 100μ. ύπτιο.

Κολύμβηση:  Γοργόνες και…μάγκας!

Ο Παναθηναϊκός άφησε έντονη τη στάμπα του και χτες στο κολυμβητικό διεθνές μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και η πράσινη σημαία σηκώθηκε ψηλά.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια χτες ήταν η Μαρίλεια Δρασίδου καθώς κατάφερε και πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο με 1.13.35 εν΄ψ είχε περάσει στον τελικό με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση.

Παράλληλα η δραμινή αθλήτρια ήταν αξιόμαχη και στα 100μ. ελεύθερο καθώς κατέκτησε την 5η θέση ενώ πέρασε στον τελικό με τον 6ο χρόνο.
Στο μεταξύ η πατρινή κολυμβήτρια Νόρα Δράκου …βούτηξε το χρυσό μετάλλιος τα 100μ. ύπτιο και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης τερματίζοντας σε χρόνο 1.02.23.

Από κει και πέρα ο Γιώργος Σπανουδάκης έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο με 54.91 ενώ με τον τρίτο χρόνο μπήκε και στον τελικό.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες πράσινες συμμετοχές χτες ξεχώρισε ο Σπύρος Γκικόπουλος που ήταν 8ος στα 100μ. πρόσθιο (1.05.56) ενώ πέρασε στον τελικό με τον 6ο καλύτερο χρόνο . Ακόμα η Ειρήνη Διακουμάκου ήταν 9η στα 400μ. ελεύθερο και η αδερφή της Τριανταφυλλία ήταν 13η στην ίδια κατηγορία. Τέλος, ο Κώστας Καλαγκιάς ήταν 18ος στα 100μ. ελεύθερο και ο Κώστας Αποστολάκος 20ος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου