ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ: «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ»

Ο Νίκος Κοκκινάκης μίλησε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τις επιτυχίες του τμήματος σκοποβολής, ευχαριστώντας τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τη δημιουργία του σκοπευτηρίου στη θύρα 14 της Λεωφόρου…

Κοκκινάκης: «Αυτό που ζούμε είναι ευλογία»

Παρά τις όποιες αντίξοες συνθήκες επικρατούν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό τα τμήματα δίνουν το 1000% προκειμένου να κρατήσουν ψηλά την πράσινη σημαία. Ένα από αυτά είναι το τμήμα σκοποβολής, το οποίο έκανε υπερήφανους όλους τους φίλους του «τριφυλλιού» με τις επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η «Πράσινη» επικοινώνησε με τον Νίκο Κοκκινάκη που όπως όλα τα παιδιά τρέχουν καθημερινά και αδιάκοπα για το σύλλογο μέσω της «Πράσινης» δίνει το στίγμα του για τις επιτυχίες του τμήματος. «Αυτό που ζούμε είναι ευλογία. Μακάρι να το ζούσαν όλοι όσοι ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό. Φέτος, είναι η πιο δύσκολη χρονιά του Ομίλου με τα προβλήματα είναι άπειρα. Το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού Α.Ο. είναι ένα από τα πιο πετυχημένα τμήματα του Παναθηναϊκού και παρόλες τις απίστευτες δυσκολίες καταφέρνει κάθε χρόνο, να τιμάει το Τριφύλλι που έχει στη φανέλα του.  Πανηγυρίζουμε σα μικρά παιδιά βλέποντας το Τριφύλλι να είναι σχεδόν σε όλα τα βάθρα που αγωνιζόμαστε.

Αν αυτό δε λέγεται επιτυχία, τότε τι είναι; Τα πιτσιρίκια μας (έφηβοι - νεάνιδες) μας δίνουν τεράστιες χαρές και μας κάνουν περήφανους κάνοντας απίστευτα πράγματα. Είναι το μέλλον του τμήματος. Συγκινηθήκαμε, βουρκώσαμε και πανηγυρίσαμε με κάθε τους επιτυχία! Είμαστε ΟΛΟΙ μία οικογένεια, μία παρέα που στα καλά αλλά και στα δύσκολα στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.  Το ΣΚ που μας πέρασε στη Μαλακάσα, στα πυροβόλα όπλα και πιο συγκεκριμένα στο σπορ πιστόλι γυναικών, τα κορίτσια μας ήταν οι μόνες που έπεσαν θύμα της διοικητικής ανεπάρκειας, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούσαν βάσει συνθηκών και κατάφεραν να δώσουν βαθμούς στην ομάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την απίστευτη προσπάθειά τους. Την Κυριακή, κρατήσαμε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος στο πιστόλι ταχύτητας με τον πιο εμφατικό τρόπο. Πέρα λοιπόν, από την κατάκτηση της 1ης θέσης στο ομαδικό, οι Νεονάκης και Κατσίρης, έκαναν το 1-2 στο ατομικό και έδειξαν ότι αυτό το αγώνισμα (όπως και όλα τα αγωνισματα των 25μ στους άνδρες) είναι «πράσινα».  Τον Σεπτέμβριο συνεχίζουμε με τα 2 τελευταία αγωνισματα που έχουμε βάσιμες ελπίδες και άλλους 2 Πανελλήνιους τίτλους.

Ελπίζω διοικητικά να βρεθεί μία λύση και να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε περήφανους όλους τους Παναθηναϊκούς με ακόμα περισσότερες επιτυχίες! «Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος...» ήταν τα λόγια του Κοκκινάκη για να προσθέσει: «Ευτυχώς που υπάρχει το σκοπευτήριο στη Θύρα 14 το οποίο είναι πόλος έλξης αθλητών και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Αυτό έγινε εξ ολοκλήρου από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και χωρίς αυτό δεν θα υπήρχε τίποτα από όσα ζούμε σήμερα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου