ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ!

Ο Παναθηναϊκός κόντρα σε όλους και όλα κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πιστόλι ταχύτητας που πλέον είναι ολυμπιακό αγώνισμα με τους Νεονάκη-Κατσίρη-Λιβέρη. Στο ατομικό οι Νενονάκης-Κατσίρης έκαναν το 1-2

Σκοποβολή: Δεν παραδίδουν τα όπλα!

Το τμήμα σκοποβολής του «τριφυλλιού» συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία και χτες γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πιστόλι ταχύτητας στο ομαδικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Μαλακάσας. Οι «πράσινοι» δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του αγώνα και πήρα την κούπα με 20 πόντους διαφορά.

Συγκεκριμένα η τριάδα Νίκου Νεονάκη-Δημήτρη Κατσίρη και Διονύση Λιβέρη επέβαλλε το ρυθμό της και κατόρθωσε να γιορτάσει μία ακόμα μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα στο ατομικό οι Νεονάκης-Κατσίρης πέρασαν στον τελικό των 6 αθλητών δεν απειλήθηκαν και έκαναν το 1-2 στις πρώτες θέσεις και γιόρτασαν τη μεγάλη επιτυχία.

Ο προπονητής Θεόδωρος Κοταράς έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για την τεράστια επιτυχία ενώ  σε δήλωση του ο Νίκος Κοκκινάκης ανέφερε «Κόντρα στην διοικητική αστάθεια που μας στερεί το δικαίωμα να έχουμε την άδεια των όπλων (που με μεγάλο κόπο την ανακτήσαμε) το τμήμα κρατάει τη σημαία ψηλά και δεν θα σταματήσει να το κάνει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου