ΣΤΙΒΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΜΠΑΤΖΑΒΑΛΗ

Η πρώτη εμφάνιση του Πάρη Μπατζάβαλη στην αγωνιστική δράση από πέρυσι τον Ιούλιο συνοδεύτηκε από τη δεύτερη καλύτερη βολή της καριέρας του

Στίβος: Μεγάλη επανεμφάνιση από Μπατζάβαλη

Ο αθλητής του Χρήστου Παπαδόπουλου σημείωσε 85,46 μ. και κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα στο φεστιβάλ ρίψεων Μανώλης Μανωλόπουλος, στη μία και μοναδική βολή που εκτέλεσε. Ο Μπατζάβαλης έπιασε το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου και έδειξε να έχει αφήσει πίσω του τα όποια προβλήματα τον ταλαιπώρησαν τους προηγούμενους μήνες.

Ο 23χρονος θα συνεχίσει τους αγώνες του την ερχόμενη εβδομάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, ενώ στον προγραμματισμό του είναι να κάνει αρκετές εμφανίσεις στη σεζόν, μέσα από τις οποίες θα βελτιώνεται συνεχώς. "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που ξεκίνησε η σεζόν και με τα μέτρα που ήρθαν στην πρώτη μου εμφάνιση. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο διασυλλογικό, έπειτα θα πάρω μέρος στα Μάτσεια στην Κύπρο και στις 26/5 θα αγωνιστώ στους αγώνες ρίψεων "Κώστας Σπανίδης". Στο Βερολίνο μπορώ να ελπίζω σε μια καλή παρουσία, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνεχίσω χωρίς προβλήματα τραυματισμών. Η υγεία μου ειναι το σημαντικότερο", είπε ο έκτος αυτή τη στιγμή, ακοντιστής στον κόσμο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 21 Μαρτίου