ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ: ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Η «Πράσινη» σας παρουσιάζει τα δύο σχήματα που θα …παραταχθούν στο Πρωτοδικείο με επικεφαλής τους Νίκο Πλυτά και Τάκη Μαλακατέ αντίστοιχα. Την επόμενη εβδομάδα  αναμένεται να ξεδιαλύνει το τοπίο και να υπάρχει προσωρινή διοίκηση

Ερασιτέχνης: Οι παρατάξεις για το Πρωτοδικείο

Έπειτα από την προχτεσινή γενική συνέλευση οι Νίκος Πλυτάς και Τάκης Μαλακατές γνωστοποίησαν στην Πράσινη τους ανθρώπους που θα εμπιστευτούν και θα καταθέσουν στο Πρωτοδικείο μαζί με τα δικά τους ονόματα.

Πλέον το Πρωτοδικείο θα έχει στα χέρια του τα άτομα και από τις δύο πλευρές και θα είναι αυτό που θα ορίσει ποιοι θα είναι οι 12 (οι τρεις αναπληρωματικοί) εκλεκτοί της νέας διοίκησης.

Σε ότι αφορά τα χρονικά διαστήματα όπως όλα δείχνουν την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και να υπάρξει η πρώτη προσωρινή διοίκηση, η οποία θα  «σφραγιστεί» μετά από ένα περίπου μήνα.

Η ομάδα του Νίκου Πλυτά αποτελείται από τους εξής παράγοντες:  Θ. Συνοδινός,  Κ. Βράχας, Σπατιώτης, Κ. Υφαντής,Χ.  Σβινέλης, Αντωνίου, Τσιτόπουλος, Κ. Χασάπης, Θεοδωράκος, Παπαδάκης και Β. Αναστασίου.

Από την άλλη μεριά ο Τάκης Μαλακατές έχει επιλέξει τους εξής συνεργάτες: Χ. Ακριτίδης, Α. Ζώτος, Μ.Παπαπασχάλης, Γ.Αντωνιάδης, Χ.Κυριζάκης, Μ.Λεκάκης, Η.Δημητράς, Λ.Σχολίδης, Β.Παυλόπουλος, Α.Καλύβας και Χ.Κόκλας.

Ο τρόπος που λειτουργεί σε αυτές τις περιπτώσεις το Πρωτοδικείο συνήθως είναι να δημιουργεί μία…μικτή από τις δύο παρατάξεις ωστόσο είναι άγνωστο ποια θα είναι η αναλογία και πόσα άτομα θα επιλεχτούν από την κάθε πλευρά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 18 Αυγούστου