ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Συμφωνία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ έτσι ώστε να τεθεί σε ισχύ η Κάρτα Παναθηναϊκού Φιλάθλου από την επόμενη αγωνιστική περίοδο…

Παναθηναϊκός: Εφαρμόζεται η κάρτα φιλάθλου

Στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού ΑΟ που έγινε την Τετάρτη στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», μπορεί να μην υπήρξε κάποια εξέλιξη στα διοικητικά αλλά τουλάχιστον υπήρξε ενημέρωση για ένα σημαντικό γεγονός που μπορεί να αποφέρει έσοδα στα ταμεία του συλλόγου. Όπως ενημερώθηκαν οι παρόντες, ο Ερασιτέχνης ήρθε σε συμφωνία, γραπτή μάλιστα, με την ΠΑΕ για να τεθεί σε ισχύ η κάρτα φιλάθλου στο «τριφύλλι».

Η ενημέρωση αναφέρει: «Όπως ενημέρωσε το σώμα των μελών στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο., Νίκος Πλυτάς, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ήρθε σε γραπτή συμφωνία με την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για ισχύ της Κάρτας Παναθηναϊκού Φιλάθλου, από τη σεζόν 2018-2019.

Πιο συγκεκριμένα κάθε μοναδικός φίλαθλος που θα αγοράζει εισιτήριο διαρκείας ή απλό εισιτήριο για πρώτη φορά θα συνδράμει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με 10,00€! Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μέτρο που επιθυμία όλων μας είναι να γίνει δεύτερη φύση στον Παναθηναϊκό Φίλαθλο ώστε να αισθάνεται πως συμμετέχει ενεργά στην ενίσχυση των τμημάτων του Ομίλου, αλλά και στην προσπάθεια της Διοίκησης για την αποπληρωμή του χρέους που στραγγαλίζει καθημερινά το Σύλλογό μας, ένα μέτρο που θα κάνει πραγματικότητα το σύνθημα "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ".

Περισσότερες λεπτομέρειες τις προσεχείς εβδομάδες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου