ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Σήμερα στις 5.30μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού και όλα τα μέλη καλούνται να δώσουν το παρών.

Παναθηναϊκός: Καθοριστική Γ.Σ. του Ερασιτέχνη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή γενική συνέλευση της «μάνας του λόχου» που θα πραγματοποιηθεί στον ιστορικό χώρο του κλειστού της Λεωφόρου στις 5.30μ.μ. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός συνεχίζει να «πνίγεται» από τα χρέη και δεν διαφαίνεται κάποια…οικονομική σανίδα σωτηρίας.

Τα όποια ονόματα επιχειρηματιών που ακούστηκαν που είχαν στο παρελθόν σχέση με τον Ερασιτέχνη δεν φαίνεται να υπάρχουν στο…τραπέζι, καθώς ακόμα και αν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον εμπλοκής τους, αποχώρησαν.

Έτσι εκτός απροόπτου στη σημερινή γ.σ. αναμένεται να παραταχθούν δύο «ομάδες» με επικεφαλείς τους Νίκο Πλυτά από τη μία και Τάκη Μαλακατέ από την άλλη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξει ψηφοδέλτιο και η διοίκηση θα αποφασιστεί για ακόμα μία φορά από το Πρωτοδικείο με ..εκπροσώπους των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Καλείστε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30, στην θύρα 7Α του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης (Κλειστό Γυμναστήριο «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ενημέρωση απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, που έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημέρα εγγραφής τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου