ΣΤΗΝ ΕΦΙΠ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και στην ΕΦΙΠ διαβιβάστηκε με αντολή του Γεννικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, η έγγραφη καταγγελία που κατέθεσε επώνυμα ο Πέτρος Κασιδόκωστας σύμφωνα με την οποία δέχτηκε επίθεση με γροθιές από τον προπονητή του γιου του.

Στην ΕΦΙΠ η καταγγελία

Το θέμα θα διερευνηθεί από την Ομοσπονδία και την ΕΦΙΠ με βάση τους κανονισμούς λειτουγίας και των πειθαρχικών ελέγχων.

Η Ομοσπονδία, με άμεσες ενέργειες κοινοποίησε σήμερα (18/4) την καταγγελία στη ΓΓΑ, στην ΕΦΙΠ, στο Σύνδεσμο Προπονητών και στον Αθλητικό Εισαγγελέα, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν. Εντός των επόμενων ημερών σε έκτακτο συμβούλιο της ΕΟΠ θα αποφασιστεί η σύσταση της Πειθαρχικής Επιτροπής που θα διερευνήσει την καταγγελία.

Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται «στα χέρια» των αρμόδιων οργάνων, τα οποία θα συσκεφθούν και θα λάβουν τις ανάλογες αποφάσεις.

Ο Πέτρος Κασιδόκωστας έχει καταγγείλει τόσο στην Ομοσπονδία Πυγμαχίας όσο και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πως το Σάββατο, 14 Απριλίου 2018, δέχτηκε αιφνιδιαστική επίθεση και γρονθοκόπημα στο πρόσωπο, από τον προπονητή του γιου του στον Παναθηναϊκού κ. Ιωάννη Αϊδινιώτη, χωρίς καμία δικαιολογία, απειλές και βρισιές, στο κλειστό του Παπάγου, μπροστά στα μάτια των δύο γιων του, αμφότερων αθλητών της πυγμαχίας.

Ο ίδιος πάντως, ο Γιάννης Αϊδινιώτης διέψευσε την παραπάνω επίθεση, κάνοντας λόγο για πόλεμο κατά του ιδίου αλλά και του Παναθηναϊκού.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 26 Μαρτίου