ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΑΣ: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε μιλώντας στην «Πράσινη» στις αθλήτριες που κατέκτησαν το Πρωτάθλημα ο υπεύθυνος των Ακαδημιών Μάκης Κουτσονικόλας

Κουτσονικόλας: «Δεν έχω λόγια για αυτά τα κορίτσια»

«Για 3η συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλήτριες και μάλιστα Αήττητες … σε μία χρονιά ίσως τη δυσκολότερη που βιώνει ο σύλλογος μας … Δεν έχω λόγια για αυτά τα κορίτσια … σε μία τόσο απαιτητική χρονιά με πολλά παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο - όταν πολλοί το καλοκαίρι αλλά και κατά τη διάρκεια της χρονιάς έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρουν να παίζουν Α1 και πρωτάθλημα Νεανίδων και μάλιστα πολλές από αυτές σε χρονιά Πανελλήνιων εξετάσεων  να κατακτήσουν  αήττητες  το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ .

Φυσικά υπάρχει και στεναχώρια που η γυναικεία ομάδα που την απαρτίζουν κατά  95%  Νεάνιδες έπεσε κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία. Όμως αυτά τα κορίτσια άντεξαν μέχρι το τέλος πάλευαν σε κάθε παιχνίδι  και η ομάδα δεν έπεσε 2 κατηγορίες  χάρη σε αυτές , στους προπονητές και στους γονείς τους.  Δεν έχω λόγια για τους γυμναστές φυσιοθεραπευτές και συνεργάτες της ομάδας .

Πραγματικά όλη τη χρονιά ήταν δίπλα στα παιδιά και στην ομάδα και το έκαναν για τον Παναθηναϊκό αλλά και για αυτά τα εξαιρετικά κορίτσια . Δεν έχω λόγια  για τους προπονητές της ακαδημίας μας οι οποίοι δουλεύουν ασταμάτητα αμέτρητες ώρες … Προπονητές που έχουν κάνει σπίτι τους το Παύλος Γιαννακόπουλος , τα ανοιχτά γύρω από τη Λεωφόρο και τα αποτελέσματα της δουλειάς τους φαίνονται σε όλα τα τμήματα.

Όπως θα παρατηρήσατε δεν αναφέρθηκα ονομαστικά όχι γιατί δεν το αξίζουν απλά γιατί  στην ακαδημία μπάσκετ είμαστε μία οικογένεια και όλοι μας κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τα Παιδιά γιατί  αυτά είναι το αύριο της κοινωνίας μας αλλά και του αθλητισμού» ήταν η δήλωση του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου