ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ

Ετοιμάζονται για τα καλύτερα στο τμήμα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού μετά τον υποβιβασμό στην Α2 κατηγορία

Μπάσκετ Γυναικών: Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Χθες γράφτηκε μια από τις πιο μαύρες σελίδες του τμήματος μπάσκετ Γυναικών και επίσημα με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 κατηγορία και μαθηματικά μετά την ήττα από τον Παναθλητικό. Ήταν βέβαια κάτι αναμενόμενο μιας και τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο δεν επέτρεψαν στους «πράσινους» τη συμμετοχή με ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ που θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Βέβαια οι Νεάνιδες πήραν πολλές εμπειρίες από αυτό το επίπεδο και είναι οι τελευταίες για αυτό που περνάει η ομάδα.

«Μα γιατί δεν πήγαινε στις μικρότερες κατηγορίες και όχι στην Α1 και να δέχεται τόσο διασυρμούς;» είναι η ερώτηση που κάνει πολύς κόσμος αναφορικά με τα όσα ζήσαμε φέτος. Και όμως υπάρχει απάντηση. Αν η ομάδα δήλωνε αδυναμία θα πήγαινε στα τοπικά Πρωταθλήματα και θα ήθελε πολύ καιρό για να μπορέσει στα «μεγάλα σαλόνια» όπου και της αρμόζει να παίζει.

Τώρα όμως θα υποβιβαστεί στην Α2 κατηγορία και αν το καλοκαίρι τελικά βρεθεί μια λύση (κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει σε κανέναν μας) τότε θα είναι μια μεταβατική χρονιά και θα επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία με στόχο να ανέβει εκεί που ανήκει στην κορυφή δηλαδή.  Και το ενδεχόμενο τρίτο σερί Πρωτάθλημα που θα διεκδικήσουν σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να καταλάβουμε ότι το μέλλον είναι μπροστά τους και να πάμε δίπλα τους και όχι όπως έχουμε εδώ στην Ελλάδα να τις κράζουμε για τα αποτελέσματα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου