ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: «ΘΥΣΙΕΣ» ΣΤΟΝ 41Ο ΓΥΡΟ

Πέρα από τη διάκριση της Μπουλμέτη, ο Παναθηναϊκός μέτρησε κι έναν τραυματισμό στον 41ο γύρο Πάτρας.

Ποδηλασία: «Θυσίες» στον 41ο γύρο

Η Τζένη Μπουλμέτη μπορεί να κατάφερε να πήρε το ασημένιο μετάλλιο στον 41ο γύρο στην Πάτρα ωστόσο ο Σύλλογος …μάτωσε καθώς ο ο μικρός Νίκος Τελωνιάτης στην κατηγορία Εφήβων κατά την τρίτη στροφή του αγώνα κλείστηκε και είχε πτώση, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου και να του γίνουν ράμματα στο χέρι.

Παράλληλα ο Σταύρος Κανελλόπουλος είχε τεχνικό πρόβλημα όμως κατόρθωσε να περάσει τους μισούς προπορευόμενους αθλητές της κατηγορίας ανδρών. Άτυχος ήταν και ο Τάσος Κουμπέτσος που είχε πρόβλημα στο πίσω ελαστικό του ενώ σκασμένο λάστιχο είχε ο Λουκάς Σκρέκης με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο.

Ο Κων/νος Νικολαϊδης είχε στα τελευταία 20 χλμ αφόρητες κράμπες, ο Μιχάλης Καρατζένης πολύ νωρίς κι αυτός είχε πρόβλημα με την αλυσίδα του,  ενώ και ο  Αλέξης Μπρόυλης είχε υποστεί υποθερμία από την έναρξη της βροχής.

Ο Θανάσης Χαρίσης, στο ντεμπούτο του με τα πράσινα, χωρίς να έχει πολλές προπονήσεις, προσπάθησε αρκετά και τερμάτισε τον αγώνα. Η Ελευθερία Λάβαρη, η Κωνσταντίνα Λεπενιώτη και η Άντζια Αρκούδη - Βαφέα κινήθηκαν αρκετά μαχητικά και οι δυο τελευταίες, αν και το τερέν του αγώνα δεν τους ταίριαζε αγωνιστικά απέδειξαν με το πείσμα τους πόσο πολύ ήθελαν να χαρίσουν μια καλή θέση στο τριφύλλι.

Τέλος ο Μάνος Παπαδομιχελάκης, με πολύ πάθος και παρά την υποθερμία που υπέστη τερμάτισε στην 5η θέση της κατηγορίας Μάστερ Β'

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου