ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ: ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΣΕ…ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Αν δεν εμφανιστεί κάποιος παράγοντας που μπορεί να αναλάβει τα χρέη του Ερασιτέχνη και να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές, τότε η «μάνα του λόχου» θα οδηγηθεί εκ νέου σε λύση διοίκησης Πρωτοδικείου

Ερασιτέχνης: Από Πρωτοδικείο σε…Πρωτοδικείο

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή η προκήρυξη των εκλογών του Ερασιτέχνη δύσκολα θα μπορέσουν να αλλάξουν το τοπίο.
Υπενθυμίζεται ότι η μοναδική σοβαρή λύση έχει προκύψει από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το Athens Alive που αφορά τον Σύλλογο ολοκληρωτικά και όλα τα τμήματα του.

Από κει και πέρα δεν υπάρχει κάποιος άλλος να διαφαίνεται στον ορίζοντα που να δείχνει ενεργό ενδιαφέρον για τον Ερασιτέχνη και κατά συνέπεια όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και πάλι η λύση της διοίκησης Πρωτοδικείου, αφού όποιος θέσει υποψηφιότητα για κανονική διοίκηση, αυτομάτως αναλαμβάνει και τα χρέη.

Σε χτεσινή του ανακοίνωση ο ΠΑΟ ανέφερε
«Η απόφαση του Πρωτοδικείου, που έχει ορίσει το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, ορίζει ξεκάθαρα ότι η διάρκεια της παρούσης διοικήσεως είναι έξι(6) μήνες από τη δημοσίευση της, δηλαδή από τις 2 Νοεμβρίου 2017 και εξουσιοδοτεί το Δ.Σ., εντός εξαμήνου το αργότερο, να προβεί στη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για τη διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη των καταστατικών οργάνων και των τακτικών μελών του διοικητικού συμβουλίου.
Όπως γίνεται κατανοητό, με απλά λόγια, η διαδικασία αυτή πρέπει να λάβει χώρα, όχι αργότερα από τις 2 Μαΐου του 2018. Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω παραθέτουμε αποσπάσματα από το φύλλο της απόφασης του Πρωτοδικείου».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου