«Η ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ»

Ο αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού Θοδωρής Ιακωβίδης μίλησε στην Πράσινη για την οικογένεια του «τριφυλλιού» και το επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι.

«Η ζεστή αγκαλιά του ΠΑΟ»

Ο πρωταθλητής του ΠΑΟ Θοδωρής Ιακωβίδης άνοιξε την καρδιά του στην Πράσινη και μίλησε για την εμπειρία του στον Σύλλογο και πόσο τον βοήθησε να φτάσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο οποίο αγωνίζεται στις 31 Μαρτίου στο Βουκουρέστι.
Αναλυτικότερα ο αθλητής των «πράσινων» τόνισε «Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στο Βουκουρέστι . Θα αναχωρήσω στις 28 Μαρτίου και αγωνίζομαι στις 31 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το rankinkg list βρίσκομαι στην 8η θέση μεταξύ 18 αθλητών που αποτελείται η κατηγορία των 94 κιλώ. Είμαστε το γκρουπ με τους πιο πολλούς αθλητές σε αυτά τα κιλά.

Ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι πάντα ανταγωνιστικό και θεωρώ ότι είναι ένας αγώνας που είναι στα μέτρα μου όμως σίγουρα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο εκείνη τη στιγμή. Πως θα πάει ο αγώνας, πως είναι ο αντίπαλος…

Το ενδεχόμενο μεταλλίου δεν είναι κάτι το απίθανο αλλά σίγουρα είναι πολύ δύσκολο. Όπως και να έχει θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία που με εμπιστεύτηκε να αγωνιστώ στο εξωτερικό και μου δίνει αυτή την ευκαιρία να τιμήσω την εθνική ομάδα με την παρουσία μου.

Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Κώστα Σαλπιγγίδη και τον Παναγιώτη Ροδίτη που είναι ένας από τους ανθρώπους που «τρέχουν» το τμήμα.
Ο κόουτς μου έδωσε την ηρεμία που ήθελα αυτό τον καιρό και στην προπόνηση φτάνω στο επίπεδο που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Βέβαια θέλω να ευχαριστήσω και τον Σύλλογο για τη ζεστή αγκαλιά που με έκαναν από την πρώτη στιγμή και αισθάνθηκα μέλος της ομάδας από την πρώτη μέρα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου