ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΙΤΛΟΣ ΝΟ 1528!

Το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ της κατηγορίας Παίδων που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Δευτέρας, ήταν ο τίτλος υπ’ αριθμόν 1528 για τον Σύλλογο μεγάλο!

Παναθηναϊκός: Τίτλος Νο 1528!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η σελίδα «Και χιλιάδες Τίτλοι», του ομώνυμου βιβλίου, στο Facebook « Ανήμερα της 58ης επετείου των εγκαινίων του πιο ιστορικού κλειστού γηπέδου της Ελλάδας, του «Τάφου του Ινδού», η ομάδα μπάσκετ παίδων του Παναθηναϊκού χάρισε στον Όμιλο τον υπ΄αριθμόν 1.528 επίσημο ομαδικό καταγεγραμμένο τίτλο του.

Η ομάδα του παλιού παίκτη του Τριφυλλιού, Γιάννη Σιούτη, κατέκτησε πριν από λίγα λεπτά το πρωτάθλημα Ε.Σ.Κ.Α. μετά από έξι χρόνια, καθώς επικράτησε με 73-62 του Περιστερίου κάνοντας το 3-1 σε νίκες στους τελικούς (ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει και στο Περιστέρι με 65-61 ενώ οι νίκες, οι οποίες μεταφέρονται από την κανονική περίοδο, ήταν ήδη 1-1).

Με τη βοήθεια αρκετών οπαδών του Παναθηναϊκοί, οι «πράσινοι» παίδες προκρίθηκαν παράλληλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου θα διεκδικήσουν έναν ακόμα τίτλο. Τους ευχόμαστε να το πετύχουν!

ΥΓ. Το ημερολόγιο έγραφε 19 Μαρτίου 1960 όταν γεννιόταν κι επίσημα ένας...Τάφος. Ο «Τάφος του Ινδού». Έναν μήνα μετά τα εγκαίνια, τον Απρίλιο του 1960 ήρθε κι ο πρώτος τίτλος στο συγκεκριμένο γήπεδο. Κατά σύμπτωση, ο τίτλος εκείνος είχε κατακτηθεί και πάλι από ομάδα της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του Τριφυλλιού».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου