ΠΑΛΗ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Μετά από επιμονή της προπονήτριας του τμήματος πάλη του Παναθηναϊκού Λίας Νικολάου τελικά το «τριφύλλι» κατετάγη στην τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων-Νεανίδων 2018

Πάλη: Αναγνωρίστηκε το λάθος

Μια ακόμα επιτυχία για το τμήμα πάλης του Παναθηναϊκού καθώς αναγνωρίστηκε επιτέλους το λάθος που συνέβη από τη γραμματεία και τελικά οι «πράσινοι γίγαντες» κατέλαβαν την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων-Νεανίδων 2018 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Εφήβων-Νεανίδων 2018, που διεξήχθη το τριήμερο 9-11 Μαρτίου στην Πολίχνη, συμμετείχε με 5 αθλητές κατακτώντας ισάριθμα μετάλλια. Παρά τη συγκομιδή όμως αυτή του Τριφυλλιού η ομοσπονδία μετά από λάθος των μελών της γραμματείας κατέταξε τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης στερώντας από το Σύλλογό μας το μετάλλιο της τρίτης θέσης που πήγε στον Σύλλογο της Εορδαίας που είχε απολογισμό μόλις 2 μετάλλια με συμμετοχή 7 αθλητών. Έτσι μετά από πίεση της προπονήτριας μας Λίας Νικολάου, να αναγνωριστεί το λάθος της γραμματείας, η ομοσπονδία κατατάσσει τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στην 3η θέση και τον σύλλογο της Εορδαίας στην 4η, επιβραβεύοντας τον ΠΑΟ και τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους. Η απονομή του Κυπέλλου και του μεταλλίου της τρίτης θέσης θα γίνει το Σάββατο 17/3 στης Σέρρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων, σε μια προσπάθεια να διορθωθεί το λάθος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου