ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΙΝΤΖΗ

Ο Δημήτρης Σκιντζής τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ΑΜΕΑ κρατώντας ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Περηφάνια για τον Σκιντζή

Το τμήμα ποδηλασίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πανηγύρισε μεγάλες επιτυχίες το περασμένο Σαββατοκύριακο στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο Λουτράκι αλλά και στον Γαλατά, όμως μία ακόμα διάκριση προστέθηκε για το «τριφύλλι», που ήταν ατομική κι αφορά τον Δημήτρη Σκιντζή. Ο 21χρονος ποδηλάτης με καταγωγή από την πόλη του Άργους συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ΑΜΕΑ του 2018 που διοργανώθηκε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στις 24 και τις 25 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα ήταν πιλότος του πληρώματος τάντεμ. Ο Σκιντζής μαζί με τον Νίκο Μανατάκη έλαβαν μέρος στο αγώνισμα των 200 μέτρων, του ενός χιλιομέτρου αλλά και των τεσσάρων χιλιομέτρων. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός, αλλά κατάφεραν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση δύο αργυρών μεταλλίων, ενώ πέτυχαν την καλύτερή τους ατομική επίδοση και στα τρία αγωνίσματα. Ο Σκιντζής ήταν πολύ ικανοποιημένος από τις δικές του επιδόσεις αλλά κι από του πληρώματος συνολικά, καθώς το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά. Αυτό συνέβη διότι οι πιλότοι των πληρωμάτων ήταν αθλητές οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια αποτελούν βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας πίστας αρτιμελών αθλητών.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου