ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΦΟΡΤΣΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΤΑΛΙ

Αρκετά καλές παρουσίες για το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού και τις αθλήτριες Τζένη Μπουλμέτη και Αλίκη Θεοχάρη.

Παναθηναϊκός: Φόρτσα στο πράσινο πετάλι

Συγκεκριμένα το Σάββατο οι πράσινες αθλήτριες αγωνίστηκαν υπό βροχή στο ανηφορικό τερέν του Οσίου Παταπίου. Η πρώτη διένυσε τα 7,6 χλμ σε χρόνο 27:35" , 10" καλύτερο από τη δεύτερη διώκτρια Βασιλική Βουτζαλή της Άλφα Καλλιθέας! Στην τρίτη θέση με χρόνο 27:50" ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Αλίκη Θεοχάρη.

Την επόμενη ημέρα, με την απουσία της Θεοχάρη, η οποία θα εκπροσωπούσε τον Παναθηναϊκό σε αγώνες ΜΤΒ στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας,, η Μπουλμέτη με τη συναθλήτριά της Κωνσταντίνα Λεπενιώτη είχαν δύσκολο έργο στον αγώνα αντοχής απόστασης 66 χλμ στα βουνά της Περαχώρας!

Μάλιστα η Μπουλμέτη περνώντας πρώτη τη γραμμή του τερματισμού έδειξε με νόημα το έμβλημα του Παναθηναϊκού στο ύψος της καρδιάς. Καλή όμως ήταν και η προσπάθεια της Λεπενιώτη η οποία έτρεξε σε ένα τερέν που δεν της ταίριαζε. Άλλωστε, στον ίδιο αγώνα πολύ καλές εμφανίσεις, χωρίς όμως παρουσία στο βάθρο το οποίο μονοπωλήθηκε από τους επαγγελματίες αθλητές της SEG Racing Academy είχε στην κατηγορία ανδρών και ο Σταύρος Κανελλόπουλος, με άξιους συμπαραστάτες τον Φάνη Κυδώνη, τον Μιχάλη Καρατζένη, τον Αλέξη Μπρούλη, τον Λουκά Σκρέκη και τον Κων/νο Ζδράλη.

Συμμετοχή στην κατηγορία μάστερ Δ και από τον αειθαλή Τάκη Πετρόγιαννη, χωρίς όμως βαθμολόγηση, αφού το φύλλο αγώνα της κατηγορίας του δεν συμπληρώθηκε. Αναμένονται αναλυτικά αποτελέσματα από τον διοργανωτή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 20 Μαρτίου