ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ (PHOTO)

Σε αγώνες ορεινής ποδηλασίας συμμετείχαν οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.

Ποδηλασία: Πράσινες πρωτιές και διακρίσεις (photo)

Η αρχή έγινε στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες στον πρώτο διασυλλογικό αγώνα κυπέλλου που διοργάνωσε ο Ζευς Π.Ο. Εκεί ο Μιχάλης Παπασάββας με άνεση κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας Μάστερ Α' διανύοντας την διαδρομή του αγώνα σε 1:04:38" και η Αλίκη Θεοχάρη ξεχώρισε με τη δεύτερη θέση στην κατηγορία των γυναικών με χρόνο 1:03:11"! Πίσω τους ο Αντώνης Κούρτης ολοκλήρωσε τον αγώνα στη 2η θέση των Μαστερ Γ' ενώ στην 5η θέση τερμάτισε για τις γυναίκες και η Αρκούδη-Βαφέα Άντζια!

Στα Μίνι Μεγάλα ο Σεραφείμ Καραγιάννης τερμάτισε 7ος και ο Νώτης Παπαθανασίου στον πρώτο του αγώνα με το τριφύλλι πέρασε τη γραμμή του τερματισμού 25ος! Στην ίδια κατηγορία δεν κατάφερε να τερματίσει ο Αλέξανδρος Χαλιάσας λόγω τενικού προβλήματος. Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου έκανε τα πάντα για μια καλή θέση αλλά δε διαχειρίστηκε σωστά τις δυνάμεις του τερματίζοντας στην 28η θέση, αφήνοντας όμως υποσχέσεις για το μέλλον. Στην κατηγορία των Παίδων, με πολύ υψηλό ανταγωνισμό, ο Μάνος Πρεβόλης κατέκτησε τη 12η θέση. Τέλος και ο μικρός Αλέξανδρος Θεοδωρίδης συμμετείχε με τους ΟΠΕΝ 19-39 λόγω καθυστέρησης στην έκδοση του δελτίου του και απέσπασε μεταξύ ενηλίκων την 6η θέση!

Η συνέχεια στο χώμα δόθηκε στην Κιάφα της Μάνδρας και στον αγώνα Mini MTB Race που διοργάνωσε η ομάδα του Κρόνου Νικαίας. Η συγκομιδή βαθμών και μεταλλίων στη συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν ελαφρώς καλύτερη, αφού η Αλίκη Θεοχάρη κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες, έχοντας συμπαράσταση από την Άντζια Αρκούδη Βαφέα (4η θέση) και την Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου (5η θέση), ενώ και ο Μιχάλης Παπασάββας κατέκτησε την πρώτη θέση των Μάστερ (γενικής κατάταξης και Α΄) με 2ο στην κατηγορία Γ' τον Αντώνη Κούρτη. Επίσης, στην κατηγορία Εφήβων ο Νίκος Τελωνιάτης μετά από πολύ καλή εμφάνιση ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ ο Μάνος Πρεβόλης τέλειωσε τον αγώνα στην 10η θέση των Παίδων. Τέλος, από πλευράς Μίνι Μεγάλων, ο Σεραφείμ Καραγιάννης κατέκτησε την 7η θέση για το τριφύλλι.

PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου