ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ Η…ΦΑΝΕΛΑ

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σήμερα στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών στο ΟΑΚΑ και θα προκύψουν οι 12άδες που θα αγωνίστούν στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Πρώτες σηκώνουν οι Σαλπιγγίδου και Τσουτσάνη

Άρση Βαρών: Σηκώνει τα κιλά η…φανέλα

Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες του ανοιχτού πρωταθλήματος άρσης βαρών που ουσιαστικά είναι τα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος και ο ΠΑΟ θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.
Από τους συγκεκριμένους αγώνες τσεκάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος και ο ΠΑΟ έχει αρκετές συμμετοχές.
Πρώτες μπαίνουν σήμερα στις 5.30μ.μ. στη μάχη οι Αλεξάνδρα Τσουτσάνη (69κ. κορασίδων/νεάνίδων/νέων γυναικών/γυναικών) και Άννα Σαλπιγγίδου στα +75 κορασίδων και 90 νεανίδων/νέων γυναικών/γυναικών.
Το Σάββατο το πρωί στις 10 θα κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα ο «Βενιαμίν» του τμήματος , ο 13χρονος Νίκος Σαλπιγγίδης (αδερφός της Άννας) ο οποίος αγωνίζεται στα 50κ. παίδων και 56 εφήβων/νέων ανδρών/ανδρών.
Την ίδια ώρα μαζί αγωνίζεται και ο Κώστας Βέτας στα 56κ. παίδων/εφήβων/νέων ανδρών/ανδρών. Στις 11 το πρωί θα αγωνιστεί ο Νίκος Παπαδάκος στα 69κ. ε φήβων/νέων ανδρών.
Κατόπιν στις 12 θα αγωνιστεί ο Έκτορας Αποστόλου στα 77κ. εφήβων/νέων ανδρών/ανδρών και ο Βασίλης Κάνιος στα 77κιλά ανδρών.
Στις 4μ.μ. θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Θόδωρος Ιακωβίδης ενώ μαζί του θα αγωνιστεί και ο Κώστας Παπατσίρος στην κατηγορία των 94 κιλών.
Τέλος, στις 6μ.μ. θα αγωνιστεί ο Χρήστος Βέτας στα 105 κιλά στην κατηγορία εφήβων/ νέων ανδρών/ανδρών και την ίδια ώρα θα σηκώσει βάρη ο Δημήτρης Μενέλαου στα +105 κιλά ανδρών.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου