ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: XOΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ

Ασταμάτητες ήταν οι Μπουλμέτη, Λεπενιώτη και Βαφέα, του Παναθηναϊκού, στον 5ο ποδηλατικό γύρο Αρφαρά-Πήδημα

Ποδηλασία: Xoρεύοντας στη βροχή

 «Πράσινο» χρώμα είχε  ο 5ος ποδηλατικός γύρος Αρφαρά-Πήδημα καθώς οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού  Τζένη Μπουλμέτη, η Κωνσταντίνα Λεπενιώτη και η Άντζια Βαφέα κατέκτησαν αντίστοιχα τις τρεις πρώτες θέσεις του βάθρου στην κατηγορία γυναικών σε έναν δύσκολο αγώνα 6 στροφών των 10 χλμ η καθεμιά, με κύριο χαρακτηριστικό την βροχή που δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από δυσμενές συνθήκες. Στην ίδια διαδρομή, με κοινή εκκίνηση με τις γυναίκες ο Μάνος Παπαδομιχελάκης κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία Μάστερ Α'. Λίγο αργότερα ρίχτηκε στη μάχη η ομάδα των ανδρών, έχοντας να διανύσει 10 στροφές συνολικής απόστασης 100 χλμ. Παρά τις πολλές ελλείψεις (τελευταία στιγμή δεν ταξίδεψε στην Καλαμάτα ο εμπύρετος Τάσος Κουμπέτσος) ο Παναθηναϊκός χάρη στην εμπειρία και τη μαχητικότητα του Σταύρου Κανελλόπουλου (7η θέση), ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος, και την έξυπνη κούρσα του Λουκά Σκρέκη έβαλε δύσκολα στα φαβορί του αγώνα μέχρι και τον 7ο γύρο, κυνήγησε όλες τις επιθέσεις και κατάφερε να έχει καλή παρουσία ως το τέλος του αγώνα.

Οι Αλέξης Μπρούλης, Βαγγέλης Κορακάς και Κωνσταντίνος Ζδράλης δεν καταφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα καθώς έχασαν την επαφή με το κυρίως γκρουπ λόγω της ολισθηρότητας στο κατηφορικό κομμάτι της διαδρομής, με αποτέλεσμα να κλειστούν στροφή προς το τέλος του αγώνα και να τεθούν εκτός.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου