«ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ…»

Στο περιθώριο της εκδήλωσης της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος Απόστολος Κόντος αναφέρθηκε στη βοήθεια που προσφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η εφημερίδα Πράσινη.

«Βοηθάει ο Δημήτρης…»

Ο άλλοτε άσος του «τριφυλλιού» στο μπάσκετ ανέφερε «Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο γιατί είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει τον Σύλλογο ποικιλοτρόπως. Και φυσικά την Πράσινη για τη στήριξη και την προβολή».

Η ευχή για γρήγορη ανάκαμψη του συλλόγου σε όλους τους τομείς και η επιστροφή στην κορυφή ήταν αυτή που υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του συνδέσμου πρός τους ανθρώπους που έχουν τιμήσει και τιμούν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Παράλληλα βραβεύτηκαν οι Δέσποινα Γεωργιάδου, Μανώλης Λεκάκης, Γιάννης Τζαβάρας, Γιάννης Τομάρας, Γιώργος Ψαρόπουλος, Γιώργος Καραγκούνης, Ανδρέας Παπαεμμανουήλ, Χρήστος Μπενέκας και Γιώργος Κουσουνέλος για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό ο καθένας από το πόστο του. Παράλληλα το βιβλίο δώρο της Πράσινης κάθε μέρα θα σε αγαπώ πιο πολύ δόθηκε στον νικητή του φλουριου. Τέλος στον Γιώργο Καραγκούνη δόθηκε ένας πίνακας ζωγραφισμενος από τον κ Ψαρόπουλο για τον ίδιο.

Μάλιστα ο Καραγκούνης με την παραλαβή του πίνακα υποστήριξε:<<Είναι μεγάλη τιμή αυτή η βράβευση είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι προκειμένου ο Παναθηναϊκός να φτάσει ψηλα>>. Να τονίσουμε ότι η εκδήλωση έγινε στο Hotel Saint George Lucabettus και μετά την εκδήλωση υπήρχε μπουφές για τους συμμετέχοντες.

 

 

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου