ΠΑΟ ΚΑΙ ΣΤΗ…ΧΙΛΗ!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μία ακόμα συνεργασία των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟ.

ΠΑΟ και στη…Χιλή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει μία νέα σημαντική διεθνή συνεργασία. Σε συνέχεια συναντήσεων μεταξύ των υπευθύνων του δικτύου Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης Εξωτερικού και αντιπροσώπων από τη Χιλή, όπου και μοιράστηκαν απόψεις σχετικά με την ανάπτυξη νέων αθλητών, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. καλωσορίζει το κλαμπ Las Brisas, από το Σαντιάγκο της Χιλής, στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών, όπου και θα διεξαχθούν μπασκετικά camps με βάση το πρόγραμμα των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού A.O. κατά το 2018 και 2019.

Η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις 20/1 στο ιστορικό γυμναστήριο του κλαμπ Las Brisas στο Σαντιάγκο της Χιλής, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Χιλιανής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, κου Έρνι Τούρινγκ, του υπέυθυνου Εθνικών Ομάδων Υποδομών της Χιλής, κου Ντάνιελ Φρόλα, αντιπροσώπου του Δημάρχου και διευθυντής του La Cisterna, κου Ορλάντο Μοράλες, του Προέδρου του κλαμπ Las Brisas, κου Σάντρο Μεγιάδο, του καναλιού CDO Channel TV Olympic και αντιπροσώπων του Τύπου και οργανώθηκε από τον αντιπρόσωπο του Παγκόσμιου Δικτύου Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΟ στη Λατινική Αμερική, κο Σαούλ Γκραντόν Γκουτιέρεζ (από την Golden Sports Agency).

Ο Πρόεδρος του κλαμπ Las Brisas δήλωσε: «Είναι τιμή για το κλαμπ Las Brisas να ξεκινά μία αθλητική συμμαχία με τον Παναθηναϊκό Α.Ο., την πιο επιτυχημένη Ακαδημία Μπάσκετ στον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που ένας ευρωπαϊκός σύλλογος έρχεται στη Χιλή και τη Λατινική Αμερική, κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε στην Αθήνα, ώστε οι ομάδες μας να αγωνισθούν με τα παιδιά του Παναθηναϊκού. Είναι ένα μεγάλο βήμα για το μπάσκετ στη Νότιο Αμερική, καθώς πιστεύουμε ότι το NBA και αυτή η συμμαχία θα μας προσδώσουν ένα διαφορετικό μπασκετικό τρόπο παιχνιδιού.»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου