ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητα τα όσα καταλόγισε ο Ζήσης Κουρέλλος στην επιστολή του στην Πράσινη και μάλιστα οι «πράσινοι» τοποθετήθηκαν με επίσημη ανακοίνωση 

Παναθηναϊκός: Νέα απάντηση του Ερασιτέχνη

Η «μάνα του λόχου» διανύει δύσκολη περίοδο και  τη δεδομένη χρονική στιγμή επικρατεί ένας μικρός αναβρασμός με δηλώσεις και τοποθετήσεις. Σε χτεσινή επίσημη ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός ανέφερε : «Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε τις δηλώσεις του κ. Ζήση Κουρέλλου στην εφημερίδα «Η Πράσινη» για το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού Α.Ο..

 Αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε για την σωστή ενημέρωση του Παναθηναϊκού κόσμου:

«Το τμήμα ήταν  ένα βήμα πριν την διάλυση, ακριβώς πριν 3 χρόνια όπου και βρισκόταν στην 98η θέση της αξιολόγησης, έχοντας μόλις 4 αθλητές και  τον κ. Κουρέλλο αρχιπροπονητή.

Σήμερα το τμήμα διαθέτει 22 ενεργούς αθλητές στην αγωνιστική ομάδα και 110 παιδιά στις ακαδημίες του ΟΑΚΑ και των Σπάτων, εκ των οποίων πολλά έχουν εκδώσει ήδη δελτία και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Μέσα σε 2,5 χρόνια το τμήμα στίβου ανέβηκε 45 θέσεις στην αξιολόγηση των συλλόγων και βρίσκεται σε συνεχή πρόοδο.

Για να θεωρείται πλήρης μια ομάδα στίβου και να έχει στην σύνθεση της αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού, θα πρέπει να διαθέτει και δικές της εγκαταστάσεις, κάτι που δυστυχώς ο σύλλογος μας δεν έχει.

Ακόμα όμως και οι σύλλογοι που διαθέτουν δικό τους γήπεδο και έχουν σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του Παναθηναϊκού, αδυνατούν να πρωταγωνιστούν και στα 24 αγωνίσματα που περικλείει ο στίβος. Άλλοι ειδικεύονται στις ρίψεις, άλλοι στις ταχύτητες, άλλοι στα άλματα κ.ο.κ.

Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να διαθέτει πολύ ικανούς αθλητές και αθλήτριες σε αγωνίσματα αντοχής και ημιαντοχής και αυτό το αποδεικνύουν τα 2 συνεχόμενα πρωταθλήματα ανωμάλου δρόμου σε άνδρες και γυναίκες το 2016 και 2017 αντίστοιχα. Η σεζόν 2017-18 ξεκίνησε ιδανικά για τον σύλλογο αφού κατάφερε και ξαναέβαλε πρώτο στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, αθλητή του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο άθλημα του μαραθωνίου ύστερα από 27 ολόκληρα χρόνια!

Επίσης δημιουργήθηκε και μια πολύ αξιόμαχη ομάδα στην σκυταλοδρομία 4Χ400. Είμαστε σίγουροι ότι η διαρκής άνοδος του τμήματος θα συνεχιστεί και την φετινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε.»

Υ.γ 1: Ας μην ξεχνάμε ότι ο σύλλογος τελεί υπό καθεστώς πρωτοδικείου και γίνεται αγώνας  να βρεθούν τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία των τμημάτων.

Υ.Γ 2: Καταλαβαίνουμε την πικρία του κ. Κουρέλλου για την μη συνέχιση της ενασχόλησης του με τον Σύλλογο  αλλά όπως του εξηγήσαμε, επανειλημμένα, δεν πληροί τις απαιτούμενες εκ του νόμου προϋποθέσεις καθώς δεν διαθέτει άδεια  ασκήσεως  επαγγέλματος προπονητή όπως μας έχει ενημερώσει. 

Υ.Γ. 3: «Κύριε Κουρέλλο μας φέρνετε στη δυσάρεστη θέση να ασχοληθούμε μαζί σας και δικαστικά όταν χαρακτηρίζετε εθελοντική την εργασία που προσφέρετε από τον Δεκέμβριο του 2016 και έπειτα ως προπονητής του Παναθηναϊκού Α.Ο., ενώ δεν συνεργάζεστε πια με τον Σύλλογο και διαχειρίζεστε τα χρήματα που εισπράττετε (και οφείλετε να καταθέσετε στον Π.Α.Ο.) από τους γονείς των αθλητών σας, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους δελτία του Παναθηναϊκού Α.Ο. χωρίς να γνωρίζει πια την δραστηριότητα τους ο Σύλλογος».

Ο πρώην προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού Νάσος Ηρειώτης θα είναι ο νέος τεχνικός της εφηβικής ομάδας της Γλυφάδας και σε δήλωση του ανέφερε  «Κάποια στιγμή ένιωσα μόνος και απροστάτευτος και έπρεπε να κοιτάξω κι εγώ το δικό μου μέλλον. Είμαι Παναθηναϊκός, δεν το έχω κρύψει ποτέ και δεν κρατάω ούτε κακία, ούτε τίποτα τέτοιο. Έφυγα σαν φίλος. Και τα παιδιά που αγωνίστηκαν πέρσι στον Παναθηναϊκό και αυτά που αγωνίζονται φέτος, κι εγώ αποδείξαμε αν είμαστε Παναθηναϊκοί ή όχι. Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν προστατεύει τα παιδιά του» 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 20 Ιουλίου