ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΑ…ΤΑΧΥΠΛΟΑ!

Το τμήμα κολύμβησης του Παναθηναϊκού έδειξε ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στο γκραν πρι χριστουγέννων του Βόλου καθώς πέραν του ρεκόρ της Δράκου είχε και αρκετές πρωτιές

Παναθηναϊκός: Πράσινα…ταχύπλοα!

Σε καλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας βρίσκεται το τμήμα κολύμβησης του «τριφυλλιου» και αυτό φάνηκε στο γκραν πρι του Βόλου. Πέραν του ρεκόρ της Νόρας Δράκου στα 100 μ.ύπτιο υπήρχαν και άλλες διακρίσεις για τα «τριφύλλια».Η ίδια αθλήτρια πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο και στα 50μ. ελεύθερο.

Από κει και πέρα ο Γιώργος Σπανουδάκης έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα καθώς ήταν πρώτος στα 100μ. ύπτιο και στα 100μ.μικτή ατομική. Παράλληλα η Μαρίλεια Δρασίδου ήταν πρώτη στα 100μ. πρόσθιο ενώ η Ειρήνη Διακουμάκου πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 800μ. ελεύθερο.

Στο μεταξύ το τμήμα κολύμβησης του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τη διατροφολογο Φανή Πρεβεντη. Η διατροφολόγος της ομάδας βρέθηκε στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ για σωματομετρησεις της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης και στο κολυμβητήριο του Γουδή για μετρήσεις της αγωνιστικής και προαγωνιστικης ομαδας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου