ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΕΙΝΑΙ… PANATHINAIKOS

Ο «γίγαντας» του Παναθηναϊκού Χρήστος Κουτσουρίδης κράτησε ψηλά την πράσινη σημαία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων καταλαμβάνοντας την 23η θέση δίνοντας συνέχεια στις σπουδαίες συμμετοχές του τμήματος στις μεγάλες διοργανώσεις και ιδιαίτερη αίγλη για το «τριφύλλι» στα…παγκόσμια ταπί. 

Παναθηναϊκός: Στην πάλη είναι… Panathinaikos

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, υπάρχουν κάποιες…εκλάμψεις σε ορισμένα αθλήματα που δίνουν κουράγιο σε ολόκληρο τον Σύλλογο και τον  κόσμο. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και το τμήμα πάλης του «τριφυλλιού» που υπό τις οδηγίες της Λίας Νικολάου προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό και έχει συνεχείς συμμετοχές σε σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα χτες έγινε γνωστή η θέση του Χρήστου Κουτσουρίδη ο οποίος κατέλαβε την 23 η θέση στην κατηγορία των 75 κιλών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που ολοκληρώθηκε στην Πολωνία. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του Παναθηναϊκού που βρέθηκε αθλητής του συλλόγου στη συγκεκριμένη διοργάνωση σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία και η εμφάνιση του ήταν ελπιδοφόρα για το μέλλον.

Σε δήλωση του στην Πράσινη ο Κουτσουρίδης ανέφερε «Είναι μία μεγάλη εμπειρία η συμμετοχή σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες. Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων έχει πολύ μεγάλο επίπεδο αφού πολλοί αθλητές έχουν και διακρίσεις στους άντρες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουτσουρίδης ήταν μέσα στους δέκα πιο…μικρούς αθλητές της διοργάνωσης και έχει ακόμα άλλα δύο χρόνια που μπορεί να αγωνιστεί στους Νέους.

Πλέον ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για την προετοιμασία του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου στην Αθήνα και ο ΠΑΟ φιλοδοξεί να σηκώσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει οι «πράσινοι» έχουν κατορθώσει και έχουν παρουσίες σε όλα τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα της πάλης κάνοντας τον Panathinaikos μεγάλο όνομα και στα ταπί.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου