ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ!

Το τμήμα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού καλεί τους «αιώνια πιστούς» να πάνε συνδράμουν σήμερα στην αίθουσα του τμήματος (Θύρα 3 του γηπέδου της Λεωφόρου) με κουβέρτες, σεντόνια, ρούχα, παπούτσια και σεντόνια για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που υποφέρουν από τις φονικές πλημμύρες.

Πράσινη αλληλεγγύη για τη Δυτική Αττική!

Η επιτραπέζια αντισφαίριση του «τριφυλλιού» αποδεικνύει γιατί ο Παναθηναϊκός είναι κάτι…παραπάνω από ένας απλός αθλητικός Σύλλογος. Τα παιδιά του «τριφυλλιού» καλούν όλο τον κόσμο που θα βρεθεί σήμερα στη Λεωφόρο αλλά και απλούς φιλάθλους και κατοίκους της περιοχής να συνδράμουν ώστε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει:

«Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού A.O. αναλαμβάνει τη συγκέντρωση ρούχων και τροφίμων πριν το ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Κυριακής 19/11 με την Α.Ε.Κ. στη Λεωφόρο, στην αίθουσα του τμήματος Πινγκ Πονγκ, στη θύρα 3 του γηπέδου Απ. Νικολαΐδης, από τις 16:30 έως και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Υπάρχει ανάγκη για κουβέρτες, σεντόνια, ρούχα, παπούτσια, κονσέρβες. Η συλλογή θα συνεχιστεί και την Δευτέρα 20/11 από τις 17:30 έως τις 22:00, στον ίδιο χώρο, στις ώρες προπόνησης του τμήματος.Αλληλεγγύη και δύναμη στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής». Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα στη μία το μεσημέρι οι γυναίκες του Παναθηναϊκού διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την Αγία Βαρβάρα στην αίθουσα της Θύρας 3».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου