ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ: ΝΟ1 ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Έκκληση από τον Χρήστο Βολικάκη προς κάθε υπεύθυνο να βοηθήσει την προσπάθεια που κάνει να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία στη διεθνή ποδηλασία

Χρήστος Βολικάκης: Νο1 στον κόσμο, ξεχασμένος στην Ελλάδα!

Στο Νο1 της Παγκόσμιας Κατατάξης είναι ο Βολιώτης πρωταθλητής της ποδηλασίας, Χρήστος Βολικάκης. Ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού συνεχίζει να σαρώνει διεθνείς και εγχώριους τίτλους, όμως, για ακόμα μια φορά η αδιαφορία των υπεύθυνων του αθλήματος τον έκανε να απευθύνει δημόσια έκκληση έτσι ώστε να δοθούν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι αθλητές. Ο Χρήστος Βολικάκης ζήτησε να υπάρξει έστω και μια μικρή βοήθεια για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού η σειρά των αγώνων θα μετακομίσει στις ΗΠΑ άμεσα και ο ίδιος αδυνατεί να καλύψει τα τεράστια έξοδα του ταξιδιού. Για αυτό κι έκανε δημόσια δήλωση – έκκληση έτσι ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί και να κρατήσει ψηλά την ελληνική σημαία… Η δήλωση του Χρήστου Βολικάκη:

«Δυστυχώς για ακόμη μια φορά λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν την ΕΟΠ, φτάσαμε στο έσχατο σημείο να ικετεύουμε για την ποδηλατική μας επιβίωση.

Λιγόστεψαν οι πιθανότητες για τη συμμετοχή στα επόμενα παγκόσμια κύπελλα που οδηγούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και κατ’ επέκταση στην Ολυμπιάδα. Η μέχρι τώρα πρωτιά που αποκτήθηκε με θυσίες στους αγώνες που προηγήθηκαν μάλλον θα χαθεί. Το όνειρο ίσως να μείνει όνειρο και δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει και με ποιό τρόπο να συγκινήσουμε τους υπεύθυνους για να αλλάξουν την ρότα του καραβιού.

Περιττό να πω ότι η νέα ποδηλατική φουρνιά αφανίζεται μπροστά στο αδιέξοδο που προκάλεσε η παγερή και αδιάφορη αντιμετώπιση των υπευθύνων. Όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό πάρα τις συναντήσεις που είχαμε κατά καιρούς με τους αρμόδιους και τις υποσχέσεις που πήραμε αλλά δεν υλοποιήθηκαν.

Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι να έχει συμβεί κάτι παρόμοιο από καταβολής ομοσπονδιών σαν αυτό που περνάμε τον τελευταίο χρόνο στην ΕΟΠ. Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου ότι πρέπει να στερηθούμε τα πάντα για να πετύχουμε στόχους που αυτή την στιγμή με αυτές τις συνθήκες φαντάζουν άπιαστοι.

Προσεύχομαι μόνο να έχει ο Θεός γέρους τους ανθρώπους που με στηρίζουν #euroinsgr – #stoiximan γιατί διαφορετικά η καριέρα θα λήξει πρόωρα. Αναγκάζομαι για μια ακόμα και ίσως να είναι η τελευταία να εκφραστώ με απελπισία και εύχομαι να μην γίνουν και τα λόγια μου, λόγια που θα τα πάρει ο άνεμος. Οι αθλητές δεν μπορούν πλέον να σηκώσουν άλλο βάρος φτάνει πια σταματήστε επιτέλους αυτή την τιμωρία».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου