«ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΙ»… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!

Χρήστος Βολικάκης και Σάββας Καββαδίας είναι οι…τρελοί του «τριφυλλιού» καθώς έχουν πάρει μόνοι τους το πράσινο λάβαρο και το σηκώνουν ψηλά σε όλο τον κόσμο!

«Παρανοϊκοί»… Παναθηναϊκοί!

Τρέλαναν κόσμο οι Χρήστος Βολικάκης και Σάββας Καββαδίας που κάνουν φανταστικές πορείες και κράτησαν ψηλά το γόητρο του ΠΑΟ σε μία από τις πιο δύσκολες εποχές της ιστορίας της ομάδας από το 1908. Οι δύο αθλητές έχουν κατορθώσει να κάνουν διεθνώς γνωστά τα ονόματα τους όπως και αυτό του Panathinaikos και το απέδειξαν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πρώτος και καλύτερος ο Χρήστος Βολικάκης που πλέον είναι το νούμερο 1 στην παγκόσμια γενική κατάταξη των παγκοσμίων κυπέλλων …τρελαίνοντας όλη την ελληνική ποδηλατική κοινότητα. Η …βολίδα του ΠΑΟ είναι αναγνωρισμένη από όλους και αυτό φάνηκε και από τη βαθμολογία συγκεντρώνοντας 575 βαθμούς έναντι 525 του Ιρλανδού Μαρκ Ποτς. Σε ότι αφορά το παγκόσμιο κύπελλο που γίνεται στο Μάντσεστερ ήταν 6ος στο Σκρατς και είχε την τέταρτη θέση στα δύο πρώτα αγωνίσματα του Όμνιουμ.

Παράλληλα μεγάλη εμφάνιση έκανε στο Δουβλίνο ο Σάββας Καββαδίας που κράτησε ψηλά το πράσινο ξίφος στο παγκόσμιο κύπελλο που έγινε στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας καταλαμβάνοντας την τιμητική Πέμπτη θέση στο ξίφος μονομαχίας. Ο «πράσινος» πρωταθλητής είχε οκτώ νίκες και μία ήττα την οποία δέχτηκε στην παράταση με τραυματισμένο χέρι!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 16 Ιουνίου