ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Παρά το μούδιασμα των τελευταίων ημερών από τον άδικο χαμό του Κυριάκου, κάποιοι είχαν την ψυχολογική δύναμη να βρεθούν στην γραμμή εκκίνησης και να θυμίσουν ότι «ΠΑΟ θα πει μαχητική ψύχη».

Δυνατό ξεκίνημα στο Αττικό Κύπελλο!

Αρχικά την σκυτάλη πήραν οι μικροί αθλητές της ομάδας λαμβάνοντας μέρος στον πρώτο από τους τέσσερις αγώνες του Αττικού Κυπέλλου που διεξήχθη στην περιοχή Χωράφα του Περάματος. Εκεί ο μαχητικός Σεραφείμ Καραγιάννης κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Μίνι Μικρά. Στη συνέχεια, ο μόνιμος κάτοικος βάθρου Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, κατέλαβε την 3η θέση στη κατηγορία Μίνι Μεγάλα, μιας και ένα τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε από πτώση στη μέση του αγώνα, τον έκανε να χάσει για λεπτομέρειες την πρώτη θέση!

Συνέχεια στη διοργάνωση είχαν οι μεγάλες κατηγορίες σε αγώνα cyclo-cross σε γρήγορη κυκλική διαδρομή. Στους άνδρες ο Νικηφόρος Κουρής προσπάθησε να αγγίξει το βάθρο, αλλά τελικά κατετάγη 4ος ξεκινώντας το Κύπελλο με συλλογή πολύτιμων βαθμών.

Το καλύτερο αποτέλεσμα όμως μας το φύλαγε ο Μιχάλης Στέφανος που κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση στην κατηγορία Μάστερς.

Στην άλλη πλευρά της Ελλάδας, στα μακρινά Ιωάννινα, ο Αιγιώτης Τάκης Χριστόπουλος κατέκτησε την 1η Θέση στην επιβλητική 14η Ανάβαση Μιτσικελίου καταφέρνοντας να κερδίσει όχι απλά τους αντιπάλους του αλλά και τις διψήφιες κλίσεις του οδοστρώματος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 24 Ιουνίου