ΑΙΩΝΙΑΣ ΠΙΣΤΟΣ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο στρατιώτης του Παναθηναϊκού Αχιλλέας Μακρόπουλος συνεχίζει να βοηθά τον Ερασιτέχνη και συνδράμει ώστε να ανέβει το επίπεδο στα τμήματα πινγκ πονγκ και ξιφασκίας.

Αιώνιας πιστός… Παναθηναϊκός

Την αγάπη του προς τον Σύλλογο με έμπρακτο τρόπο δείχνει για ακόμα μία φορά ο Αχιλλέας Μακρόπουλος αφού φροντίζει να προσθέτει τον οβολό του προς την ομάδα που υπηρετεί εδώ και δεκαετίες ως παράγοντας. Με καταγεγραμμένη παρουσία στα πεπραγμένα του ΠΑΟ από τη δεκαετία του ΄70 προσπαθεί πάντα να είναι στο πλευρό του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Μακρόπουλος έχει αναλάβει να βοηθήσει τα τμήματα ξιφασκίας και επιτραπέζιας αντισφαίρισης του «τριφυλλιού». Ο διαχρονικός παράγοντας του Συλλόγου έχει φροντίσει ώστε να πάει μία οικονομική βοήθεια στα δύο συγκεκριμένα σπορ ώστε να βοηθηθούν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των δύο τμημάτων ο κ. Μακρόπουλος φαίνεται ότι έχει συνδράμει οικονομικά ώστε να διατηρήσει τα πρωτεία το τμήμα πυγμαχίας του ΠΑΟ.

Στην επιτραπέζια αντισφαίριση τα δείγματα φαίνονται από την αρχή καθώς οι «πράσινοι» είναι αήττητοι ως τώρα στο πρωτάθλημα στην Α1 ανδρών ενώ μόνο νίκες μετράνε και οι γυναίκες στη Β Εθνική. Όπως και να έχει πρόκειται για μία αξιοσημείωτη κίνηση του έμπειρου παράγοντας που παρότι απέχει επίσημα από τα κοινά της ομάδας εντούτοις στέκεται στο πλευρό της.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου