Ο ΝΟ1…ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της υφηλίου αφού είναι ο κορυφαίος στην παγκόσμια κατάταξη!

Ο Νο1…καβαλάρης στον κόσμο είναι… Παναθηναϊκός!

Μία τεράστια διάκριση για τον «Σύλλογο μεγάλο» αλλά και τον Χρήστο Βολικάκη είναι η πρώτη θέση στην οποία …στρογγυλοκάθισε ο βολιώτης πρωταθλητής του ΠΑΟ.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας τον ανέβασαν και άλλες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και βρέθηκε στην κορυφή αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολωνό Άντριαν Τεκλίνσκι.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία τεράστια διάκριση αν αναλογιστεί κανείς ότι όλα αυτά τα έχει πετύχει μόνος του χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την Ομοσπονδία.

Σε δήλωση του στο welovesports ο Χρήστος Βολικάκης επισήμανε  «Αποτελεί αναγνώριση και δικαίωση των κόπων μου. Η παγκόσμια κατάταξη μετράει και στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο Σκρατς είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Το 2011 ήμουν πρώτος στο Κέιριν.

Κανένας συναθλητής μου από το εξωτερικό, βλέποντας τα αποτελέσματα, δεν πιστεύει ότι προετοιμάζομαι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Την ώρα που εμείς δεν ξέρουμε εάν και πως θα πάμε προετοιμασία ή σε αγώνες, αυτοί έχουν όλα τα προβλήματα λυμένα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου