ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με αποκλειστικό στόχο να διατηρηθεί στην κατηγορία θα παλέψει τη φετινή χρονιά η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού.

Στόχος η παραμονή για το μπάσκετ Γυναικών

Το τζάμπολ της πρώτης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ πλησιάζει και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ούτως ώστε να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Η κληρωτίδα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο «τριφύλλι», καθώς στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (14/10, 12.00) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Πειραιά έχει σπαταλήσει πάρα πολλά χρήματα για να ενισχυθεί. Την ίδια στιγμή, το «τριφύλλι» απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από τις Νεάνιδες που έχουν κατορθώσει να κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια και ήταν πρωταθλήτριες στις μικρές κατηγορίες δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει. Είναι χαρακτηριστικό ότι Γυναίκες είναι μόλις τέσσερις αθλήτριες, εκ των οποίων οι δύο μέχρι πέρσι ήταν Νεάνιδες, ενώ άλλες δύο θέλησαν να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν τον σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που περνάει. Ο άνθρωπος που ανέλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά είναι ο Γιώργος Καντζιλιέρης.

Αλλωστε όλοι οι άνθρωποι που «τρέχουν» το τμήμα έχουν βάλει... πλάτη σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία. Αν ο Παναθηναϊκός δεν έφτιαχνε ομάδα θα υποβιβαζόταν δύο κατηγορίες πιο χαμηλά, δηλαδή στην Α’ ΕΣΚΑ και φέτος δεν θα αγωνιζόταν πουθενά, ξεκινώντας από του χρόνου την προσπάθεια επιστροφής.

Τα κορίτσια που θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για το τριφύλλι θα χρειαστούν τη συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας σε κόσμια πλαίσια. Με βάση την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, είναι δεδομένο ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό κανένας δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι. Αν τώρα οι «ερυθρόλευκες» αποφασίσουν να κερδίσουν με μεγάλη διαφορά μία ομάδα Νεανίδων, τότε απλά στο τέλος της ημέρας θα έχει βγει χαμένο το μπάσκετ Γυναικών, γεγονός που δεν το θέλει κανένας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 23 Μαρτίου