ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΤΟΝ «ΙΠΤΑΜΕΝΟ» ΡΗΓΑ

Το τελευταίο αντίο είπαν χτες στον επικοντιστή του Παναθηναϊκού Ρήγα Ευσταθιάδη συγγενείς, φίλοι, συνοδοιπόροι του από το «τριφύλλι» και φορείς της πολιτείας και του αθλητισμού.

 Αποχαιρέτισαν τον «ιπτάμενο» Ρήγα

Σε βαρύ κλίμα έγινε χτες η κηδεία του Ρήγα Ευσταθιάδη του επικοντιστή  που δόξασε το «τριφύλλι» στα πέρατα ολόκληρης της γης.

Η νεκρώσιμος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στο Α΄ νεκροταφείο , όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να πει το ύστατο χαίρε στον «ιπτάμενο» Ρήγα.

Επιπλέον πολλά ήταν και τα στεφάνια που συνόδευσαν τον αθλητή του Παναθηναϊκού και ανάμεσα τους ήταν του π.πρόέδρου της Δημοκρατίας,  Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού του Πανελληνίου, του Εθνικού Αθηνών , του ΣΕΓΑΣ, Αθλητικών ενώσεων και Συλλόγων από τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού έγραψαν στην ιστοσελίδα τους «

Η παρουσία των μεγάλων αθλητών του Στίβου στη νεκρώσιμη ακολουθία  ήταν εντυπωσιακή, τρεις γενιές μεγάλων αθλητών καθώς και από όλο το φάσμα του Ελληνικού αθλητισμού μαρτυρούσαν το μέγεθος ενός αθλητή που έγραψε Ιστορία στον Ελληνικό αθλητισμό με χρυσά γράμματα.

Τιμή απέδωσαν εκφωνώντας επικήδειο λόγο ο π.Πρωταθλητής στίβου Συμεών Συμεωνίδης και ο εκπρόσωπος του σωματείου Α.Σ Ρήγας.

Μεταξύ άλλων ήταν παρόντες :Ο χρυσός  Ολυμπιονίκης της Πάλης Στέλιος Μηγιάκης,ο  Ολυμπιονίκης της Πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Γιάννης Παλιός, τον π.Αρχηγό Π.Υ Δημήτρη Σάββα,τον π.Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Γιώργο Μαρσέλο, ο  π. πρόεδρος Ολυμπιακής προετοιμασίας Γιάννης Παπαδογιανάκης ,οι πρώην Πρωταθλητές Αντώνης Κουνάδης, Μιχάλης Τσολάκης,Δημήτρης Μανούσος,Πέτρος Κατσικαρέλης και Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν οι Πρωταθλητές Στίβου Νίκος Γεωργόπουλος, Γιώργος Κάβουρας,Ζήσης Κουρέλλος,Στάθης Καλαμπάκος, Νίκος Ρεγκούκος,Τάκης Σφήκας,Συμεών Συμεωνίδης,Βασίλης  Μαγγανάς ,ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσίλης, το μέλος Δ.Σ Π.Α.Ο Μανώλη Λεκκάκη  και ο  Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο Θόδωρος Συνοδινός».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Μαρτίου