«ΒΑΡΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ…» (VIDS)

Ξεκάθαροι ήταν οι προπονητές και οι παράγοντες του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού μιλώντας προς τους παίκτες, καθώς τους ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να καταλάβουν πάνω από όλα σε ποιον Σύλλογο βρίσκονται!

 «Βαρύ το όνομα του Συλλόγου…» (vids)

Στη χθεσινή «Π» διαβάσατε για το ξεκίνημα της ομάδας πόλο των ανδρών στον Παναθηναϊκό, ενόψει της νέας χρονιάς. Οι «πράσινοι» θα αγωνίζονται στην Α2, τα προβλήματα ως γνωστόν είναι μεγάλα, όμως, από τη στιγμή που υπάρχει το τριφύλλι δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσουν τα πάντα αθλητές, προπονητές και στελέχη της ομάδας έτσι ώστε ο Σύλλογος μεγάλος να έχει την όσο το δυνατό καλύτερη εκπροσώπηση. Αυτό ήταν και το νόημα της ομιλίας του προπονητή της ομάδας, Νάσου Ηρειώτη, προς τους παίκτες στην πρώτη τους συγκέντρωση. «Είμαστε σε έναν σύλλογο που όπως και να το κάνουμε, έχει ένα βαρύ όνομα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όπου και να πάμε, οι αντίπαλοι θα θέλουν να μας δυσκολεύουν και να μας κερδίζουν όσο το δυνατό περισσότερο. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, αυτό που πρέπει να καταλάβουμε πρώτα και είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι έχουμε έρθει στον Παναθηναϊκό. Οπότε ξεκινάμε λοιπόν κι έχουμε στο μυαλό μας το που έχουμε έρθει. Είναι το πιο βασικό κομμάτι για να χτίσουμε το υπόλοιπο. Το όνομα είναι βαρύ, ο σύλλογος είναι μεγάλος και έχουμε στο μυαλό μας πως κάθε λάθος και κάθε παρατυπία θα έχει ένα σοβαρό αποτέλεσμα…» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα πιο… αυστηρός, ήταν ο Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος, που τόνισε προς τους αθλητές ότι: «Το όνομα του Συλλόγου είναι βαρύ, είναι δύσκολες οι στιγμές, και πρέπει να το κρατήσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το βασικό που θέλω εγώ είναι πειθαρχία. Με το παραμικρό που θα γίνει, που θα μου κάνει παράπονα ο Νάσος (σ.σ. Ηρειώτης) ή ο Νίκος (σ.σ. Πλυτάς), όποιος είναι υπεύθυνος για αυτό έχει φύγει. Είναι ξεκάθαρο αυτό από την αρχή. Τα αγωνιστικά θα σας τα πει και ο προπονητής σας».

Τέλος, ο Νίκος Πλυτάς από την πλευρά του σχολίασε: «Έχετε προπονητές άξιους του χώρου, είστε κι εσείς άξιοι αθλητές και όλα θα πάνε καλά. Υγεία σας εύχομαι κι εδώ θα είμαι και θα τα λέμε».

Το θετικό στην όλη υπόθεση, είναι πως οι πολίστες του «τριφυλλιού» έχουν καταλάβει που βρίσκονται κι ετοιμάζονται να βγάλουν ασπροπρόσωπο τον Σύλλογο, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες. «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμικτα , χαίρομαι προφανώς γιατί παίζω σε ένα μεγάλο Σύλλογο, όχι όμως στη σωστή κατηγορία. Έλειπα δύο χρόνια από τον Παναθηναϊκό ξέρω πολύ καλά την ιστορία του Συλλόγου και φυσικά ελπίζω ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και φέτος», είπε ο Νικήτας Παρασκευόπουλος ενώ από την πλευρά του, ο Ζάχος Αναστασιάδης σχολίασε: «Ο ΠΑΟ είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος, Μόνο το όνομα σου προκαλεί διάθεση για δουλειά., Ο ΠΑΟ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί όπου και να παίζει. Το όνομα του ΠΑΟ με έφερε εδώ και θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον Σύλλογο εκεί που του αξίζει. Είναι δύσκολα αλλά θα τα καταφέρουμε».

Δείτε βίντεο στο gallery του leoforos.gr  

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου