«ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ» ΞΑΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (VIDEO+PHOTOS)

Για μια ακόμη φορά η Βασιλική Κουβέλη έκανε υπερήφανους τους Ελληνες, πραγματοποιώντας μια νέα τεράστια επίδοση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Masters Open Water που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, κατακτώντας την τρίτη θέση.
«Παγκόσμια» ξανά η Βασιλική Κουβέλη, έκανε υπερήφανους τους Ελληνες (Video+photos)
Η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στη μαραθώνια κολύμβηση, κράτησε και πάλι ψηλά την πράσινη σημαία, τιμώντας φυσικά τα ελληνικά χρώματα και εκείνα του συλλόγου σε ύψιστο βαθμό.
 
Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την περιορισμένη ορατότητα από τον έντονο κυματισμό, η Βασιλική Κουβέλη τα κατάφερε ξανά και συνέχισε τις δικές της τεράστιες επιτυχίες, κατακτώντας την τρίτη θέση στα 3.000 μέτρα Open Water, στην κατηγορία γυναικών 45-49 ετών, καλύπτοντας την απόσταση σε χρόνο 46:23.6. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τριφυλλιού έχασε την πρωτιά από την Ιταλίδα Ντανιέλα Σαμπατίνι η οποία κάλυψε την απόσταση σε 44:50.3, ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ουγγαρέζα Ευα Ντιάνα Σζοκόλ με χρόνο 45:55.3.
 
Αξίζει ιδιαίτερης μνείας το γεγονός πως η Βασιλική Κουβέλη κατορθώνει σε μια περίοδο που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας, να διατηρείται στην ελίτ της παγκόσμιας μαραθώνιας ελεύθερης κολύμβησης, καθώς ήταν χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια πριν από 2 χρόνια στο 16ο Παγκόσμια Πρωτάθλημα Masters, στα 3.000 μέτρα Open Water, το οποίο είχε διεξαχθεί στο Καζάν.
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε μια αθλήτρια που παραδίδει μέσα από όλη την παρουσία της στο χώρο της παγκόσμιας κολύμβησης μαθήματα ήθους, αφού το δικό της παράδειγμα είναι το πλέον ενδεδειγμένο για να διαπιστώνει κανείς, πώς με σκληρή δουλειά, θέληση, αποφασιστικότητα και δύναμη ψυχής, κατακτώνται και οι πιο δύσκολοι στόχοι.
 
Δείτε στη γκάλερι του Leoforos το βίντεο με τη στιγμή που η Βασιλική Κουβέλη κάνει υπερήφανους τους Ελληνες, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Open Water που διεξήχθη στη Λίμνη Μπάλατον, αλλά και τις φωτογραφίες από τη στιγμή της απονομής.
Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
Video 1

Vasiliki kouveli termatismos 3.000 metra

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου