«ΒΟΥΤΗΞΕ» ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΤΣΙΡΙΚΟΣ!

Ο καταδύτης του Παναθηναϊκού έκανε πάλι σπουδαία εμφάνιση και συνέλλεξε το χάλκινο μετάλλιο στο 1 μέτρο τραμπολίνο στο Μεσογειακό κύπελλο στο Μπολζάνο

«Βούτηξε» και άλλο μετάλλιο ο Τσιρίκος!

Μία ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο 15χρονος καταδύτης του ΠΑΟ, Θάνος Τσιρίκος στο Μεσογειακό κύπελλο που διεξάγεται στην Ιταλία. Ο πιτσιρικάς του «τριφυλλιού» ήταν πάλι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στους αγώνες και χτες κατόρθωσε και πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο 1 μ. τραμπολίνο έπειτα από το χρυσό μετάλλιος τα 10μ. πλατφόρμα. 

Ο «πράσινος» αθλητής κατάφερε να διακριθεί σε ένα αγώνισμα που δεν είναι το «φόρτε» του δίνοντας σκληρή μάχη στη Β΄ Κατηγορία.
Την πρώτη θέση πήρε ο Ιταλός Τζιοβανίνι με 327.25 βαθμούς ενώ το αργυρό μετάλλιο πήρε ο συμπατριώτης του Μερνγκόλο με 327.
Μάλιστα ο Τσιρίκος έχασε στη λεπτομέρεια το ασημένιο μετάλλιο καθώς μάζεψε 326.90 βαθμούς ενώ στην τέταρτη θέση έμεινε ο Μορφίδης με 262.90 βαθμούς. Πιο κάτω στην Πέμπτη θέση ήταν ο Σέρβος Νίκολιτς με 237.20 βαθμούς ενώ έκτος ήταν ο Σέρβος Μιροσάβλιεβιτς με 169.75 βαθμούς.
Όπως και να έχει ήταν μία μεγάλη επιτυχία καθώς ο Τσιρίκος δεν έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος σε αυτό το αγώνισμα καθώς δεν είναι ολυμπιακό.
Από κει και πέρα σήμερα το απόγευμα ο αθλητής του Παναθηναϊκού θα ριχτεί και πάλι στη μάχη των μεταλλίων στα 3 μέτρα τραμπολίνο με στόχο να κρατήσει και πάλι ψηλά την πράσινη σημαία.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου